Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telót vegyek, amely...

Milyen telót vegyek, amely megfelel ezeknek az igényeknek?

Figyelt kérdés

Nagy kijelző

BíRJA AZ ÜTÉSEKET

MicroSD vagy 2 bővíthetőség

legalább 3mpx kamera

max 50.000 ft

2009. dec. 28. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:

nincs olyan teló kifejlesztve ami bírja az ütésket.Akkor inkább próbálkozz valami téglával.

Na szóval: gondolom pasi vagy. AZok olyanok akiknél előfordulhat hogy nem vigyáznak a telóra.

Pl: nokia 5800

samsung s5230

sony ericsson w959

na meg ne legyél ennyire száklátókörű! Ha én is tudok telókat keresni akkor te is. Te meg főképp tudod hogy mire lenne szükséged.Hajrá.

2009. dec. 28. 22:20
 2/2 anonim ***** válasza:
SE c702: Kopik a festéke mint a rosszbaj, de nálam szinte mindent kibírt. Motorral borultam már rá, úgy hogy a zsebemben volt és pont ráestem, dobtam már el nem egyszer, csúszott betonon, rázkódott, szóval minden elképzelhető sérülésből kapott. Csepp és por ellenálló, mondom ütést bírja, csak eléggé kopik a festék... :S Ha akarod az enyémről teszek fel képet, hogy egy év zsebben hordás után hogy néz ki. Két hibája van: menü rendszere kicsit lassú az animációk miatt, és amit én igazán sajnálok, hogy a kamerájában borzalmasan sz@r a fókusz, 8 évig fókuszál, majd ha egy nagyon kicsit is belemozdul az ember, nem lesz tökéletes a kép. Amúgy én szeretem, bár már megbántam hogy megvettem, de nekem másak az igényeim... :) Mindent összevetve fasza teló, én szeretem, a te céljaidra (ha megbékélsz a kamerával) kivalló! :)
2009. dec. 30. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!