Milyen telót vegyek, amely megfelel ezeknek az igényeknek?
Figyelt kérdés
Nagy kijelző
BíRJA AZ ÜTÉSEKET
MicroSD vagy 2 bővíthetőség
legalább 3mpx kamera
max 50.000 ft
2009. dec. 28. 21:56
1/2 anonim válasza:
nincs olyan teló kifejlesztve ami bírja az ütésket.Akkor inkább próbálkozz valami téglával.
Na szóval: gondolom pasi vagy. AZok olyanok akiknél előfordulhat hogy nem vigyáznak a telóra.
Pl: nokia 5800
samsung s5230
sony ericsson w959
na meg ne legyél ennyire száklátókörű! Ha én is tudok telókat keresni akkor te is. Te meg főképp tudod hogy mire lenne szükséged.Hajrá.
2/2 anonim válasza:
SE c702: Kopik a festéke mint a rosszbaj, de nálam szinte mindent kibírt. Motorral borultam már rá, úgy hogy a zsebemben volt és pont ráestem, dobtam már el nem egyszer, csúszott betonon, rázkódott, szóval minden elképzelhető sérülésből kapott. Csepp és por ellenálló, mondom ütést bírja, csak eléggé kopik a festék... :S Ha akarod az enyémről teszek fel képet, hogy egy év zsebben hordás után hogy néz ki. Két hibája van: menü rendszere kicsit lassú az animációk miatt, és amit én igazán sajnálok, hogy a kamerájában borzalmasan sz@r a fókusz, 8 évig fókuszál, majd ha egy nagyon kicsit is belemozdul az ember, nem lesz tökéletes a kép. Amúgy én szeretem, bár már megbántam hogy megvettem, de nekem másak az igényeim... :) Mindent összevetve fasza teló, én szeretem, a te céljaidra (ha megbékélsz a kamerával) kivalló! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!