Huawei Ascend Y300-om van, hogy tudok internetről letöltött apk fájlokat telepíteni a telefonomra?
Az a helyzet, hogy letöltöm (akár számítógépről, majd áttéve telefonra), s amikor elkezdem, akkor gyakorlatilag sosem fejezi be a telepítést csak ott fut a csík a végtelenségig. (egyébként most cseréltem ki a telefonomban a memóriakártyát így pár alkalmazásom nem indult el, ezeket szeretném újra feltelepíteni.) Meg vannak olyan kis apró idegesítő dolgok, amik mostanában felhúzzák az agyamat: A beállításokban a tárhely menüpontra kattintva sosem képes kiszámítani hogy a foglal hely miből áll össze..(alkalmazás, kép, zene, stb.) Valamint amikor az alkalmazások kezelése menüpontra kattintok nem írja azoknak a méretét, ez alapján nem tudom sorba rendezni.
Tudna valaki segíteni?
Nem fut fégig?
Ilyennel még nem találkoztam.
Először töröld le régi alkalmazásokat ami maradt belőle. Az sd kártyát formázd le.
Ha ez nem segít akkor állítsd vissza a gyáribeállításokat.
Egyébként hanyas rom van rajta?
Hát ez már nagyon nincs rendjén.
Továbbra is ajánlom a 8gb-os SD kártyád formázását és a telefon gyári visszaállítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!