Mi a véleményetek a Huawei ascend y330-ról?
Figyelt kérdés
most láttam 27 ezer ft-ért, függetlenül. Nekem az jött le hogy olcsóbb de processzora jobb az elődjénél (Y300). Van akinek van ilyen vagy látott már róla egy pár tesztet és azokon hogyan viselkedett?2014. máj. 16. 22:57
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
na most tüzetesebben megnéztem az újjab kiadást és rosszabb a hátlapi kamerája, nincs előlapi kamera, nincs led vaku, meg még sorolhatnám. Nekem is y300 volt csak ellopták, de így inkább egy samsung galaxy s duos 2-ben gondolkodom 34e ft-ért vagy veszek egy másik y300-ast mert azzal meg voltam elégedve
2014. máj. 17. 11:03
3/6 anonim válasza:
Akkor az újabb nem éri meg!
Mielőtt telefont veszel olvass el róla egy tesztet mobilarenán.
4/6 anonim válasza:
Nagyon gyenge ez a készülék, már bánom, hogy megvettem. Iszonyatosan lassú, állandó tisztítást, optimalizálást igényel, sokszor lefagy. Igaz 15 ezerért vettem, akciósan, de inkább pótoltam volna még 10-15 ezerrel és veszek egy normálisabbat, 1 GB RAM-mal. Na, mindegy már, beszerzek egy jobbat, ez meg tartalék lesz. Egyébként nagyon strapabíró, ugyanis állandó lefagyásai miatt már sokszor falhoz ill. földhöz csapkodtam és semmi baja. A következő telefonom is Huawei lesz, de biztos, hogy nem ez a típus.
5/6 anonim válasza:
Nem értem hogy mi bajotok van ezzel a telefonnal. Én, amikor választottam, max. 20 ezret akartam rászánni, és nagyon örülök hogy megtaláltam a y330-as mobilt. Azt írják, lassú, bár nekem max 1-szer fagyott le, azt írják, szar a kamerája, de mivel nem fotósnak tanulok, nem is kell annál jobb, így is nagyon szépek a képek, amiket csinál..meg én rohadtul untam kár azt az alap Android kinézetet, ennek a kinézeze sokkal jobban tetszik..nem azt mondom, hogy ha megteheted, ne vegyél egy P7-et 40-60 ezerért, de ha nem akarsz ennyit rááldozni, mindenképpen megéri ezt megvenni.
Szeretettel: Egy büszke Huawei Ascend y330 felhasználó srác ;)
6/6 Stordy válasza:
Hello! Nekem is ilyen telóm van, csak egy gondom van vele, mégpedig az, hogy a fülhallgató csatlakozója nem jó, mert hiába teszem rá a fülhallgatót, mozog benne, pedig volt szervízbe, és ma kaptam vissza. Valahogy már megbántam hogy megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!