Mekkora az esélye, hogy eredeti az az iPhone, amit a Nyugati közelében egy kétes egyén árult?
Akkor én is: 0%. Zöldmezős részlet, ami gyanút ad rá: "a grafika is mintha gagyibb lett volna". iPhone klónok (=hamisítványok; és rendkívül sok van belőlük) bár külsőre megtévesztően hasonlítanak az eredetire, rosszabb (kisebb felbontású) kijelzőt használnak, illetve a statikus kezelőfelületet sem mind tudja másolni 1:1.
De őszintén: még ha eredeti is, könnyen lehet, hogy lopott, így jobb esetben csak letiltják pár napon belül, rosszabb esetben kopognak a rendőrök, és orgazdasággal fognak vádolni.
50 ezerért egyébként már jó állapotú, megbízható származású iPhone 4-eket kapni. Nem értem, miért kockáztatna bárki is.
Hát, direkt megnéztem, mindenesetre külsőleg minden stimmelt rajta, a logó, a ház, minden eredetinek nézett ki. De pl. a fruit ninja grafikája, ahogy mutatta, meg a kamera is sokkal gyengébbnek tűnt.
Egyébként ilyen esetekben van valami tuti módszer, amivel meg lehet állapítani a hamisságot?
Mondom, jobban sikerült klónok külsőleg megtéveszthetetlenek az eredetitől. Kijelző, kamera és ami benne van, az viszont már rosszabb, mivel azt költségesebb lenne imitálni.
Ha megvetted volna, és letiltják, azt veszed észre, hogy nem tudsz telefonálni, mert nincs a hálózaton a telefon - és soha többet nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!