Látni adok-veszek oldalakon Galaxy S4-eket ilyen 40-50 ezerért, mennyi az esélye, hogy eredeti és hogy lehet megállapítani?
Elég sok olyat lehet látni,hogy dobozzal,gyári holmi is van hozzá. Ezeknek lehet hinni ? Vagy hogy lehet megtudni,hogy hamis-e ?
pl: [link]
így van, 100%, hogy ami olcsó, az vagy nem is létezik, vagy lopott, vagy részletre lett véve vagy nem eredeti.
igen, elég gyakori dolog az, hogy lehetetlen helyen lévő kis falvakban hirdetik meg a cuccot, gondolván, nincs az az érdeklődő, aki pont ott lakna, és természetesen ha rákérdezel, hogy nem tudom, melyik nagy város van közel hozzá, ott esetleg tudtok-e találkozni, vagy azt mondja, hogy áhh, kizárt, ő nem tud sajnos utazni, csak helybe lehet megnézni, vagy rámondja, hogy oké, aztán te elmész, ő meg nem lesz ott. aki meg nem annyira szemfüles, azokat meg simán meggyőzik arról, hogy megbízható ember ez, nyugodtan utalhatsz neki előre, és majd küldi postán.
Hát, szerintem azért van rá esély, de ezt csak saját tapasztalatból mondom.
Egyszer én is kinéztem egy telefon irreálisan olcsón, de igazi volt, és nem is volt semmi olyan hogy lopott lett volna vagy ilyesmi. Az eladónak szimplán szüksége volt a pénzre. Galaxy s3at vettem 40.000 ftért, akkor kb 100 e forint volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!