Nokia vagy Samsung?
Sziasztok! Most szeretnék telefont venni és nem tudok választani. Szerintetek melyik telefont éri meg jobban Samsung Galaxy S4 vagy Nokia Lumia 625? Ha valakinek vannak tapasztalatai ezzel a 2 telefonnal kapcsolatban azt kérem írja le.Fontos lenne mert nem szeretnék rosszul választani.
Köszi előre is.
Ez vicces hogy a Lumia navigációja közelében sincs a Googlehez :) Megnézem, hogy épületből HÁZSZÁMRA PONTOSAN mikor fogja net nélkül megmondani neked :)
Mindenképpen a Lumiát ajánlom. Nekem 520-am van, és nagyon "szeretem"!
Mármint a Google navi mikor fogja hsz.re pontosan megmondani épületből*
Először nekem is szokatlan volt Android után, de 1-2 napalatt jobban megszerettem mint a droidos kezelőfelületet. :)
Legalább a street view dob a google navin ami hamarosan már épületeken belül is fel lesz térképezve (;
Hely meghatározáshoz gps kell nem internet.
Ha valami gonod volt androidos telefonon a hely meghatározásal azért a telefon hw volt a hibás nem az android.
Google navigációhoz azért kell internet kapcsolat hogy betőltse map-ot.
Mert ez nincs alapból.
De amit már láttál az lementi.
Megjegyzem még edge jelerőséggel is kiválóan használható még a street view is.
De számtalan letölthető offline navigáció van google playen. Mint pl a ben-on-road.
925: vékonyabb, AMOLED kijelző, viszont csak 16 gb tárhely(nem bővíthető)
920: vastagabb, IPS(szerintem jobb) kijelző, és 32 gb tárhely(ez sem bővíthető)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!