Nokia vagy Samsung?
Sziasztok! Most szeretnék telefont venni és nem tudok választani. Szerintetek melyik telefont éri meg jobban Samsung Galaxy S4 vagy Nokia Lumia 625? Ha valakinek vannak tapasztalatai ezzel a 2 telefonnal kapcsolatban azt kérem írja le.Fontos lenne mert nem szeretnék rosszul választani.
Köszi előre is.
vegyél nokiát! Nokia mindig Nokia marad, ha átkeresztelik Microsoftra akkor is Nokia marad!!!
Nokia=minőség!
Nekem Lumia 620-am van, tökéletes képet csinál, nem 10 megapixeles, de arra jó ha van valami amit le kell fényképezni akkor ott van kéznél! Tök jól össze lehet boronálni win8-cal, és folyamatosan érkeznek rá a frissítések, tehát egyre jobb lesz. A Nokiás térképek fantasztikusak szinte méter pontosak. Gyorsan csatlakozik a gps ingyenes....Egy nagy méretű pdf-et is simán kezel, office 13 van rajtam, lehet szerkeszteni xxls, docx, ppt-t és a többit.
Én nagyon megszerettem! Jó kis telefon és szerintem nincs olyan applikáció rá amit ne tudnál beszerezni az áruházból akár ingyen!
Adatforgalom számláló androidban is van.
A lumia navi meg se közelíti a google navigációt.
Egyetlen előnye hogy telejesen offline de annyi.
Az s4 csak a touchwiz miatt fos?
Lanuchert 2perc alatt le lehet cserélni goolgle playben.
Ez nem winfospóni hogy gagyi csepét kell nézegetni és használni aminek csak a színeit lehet változtatni.
Ismét egy olyan felhasználó véleményét olvashattuk, akinek fingja sincs a Windows Phone-ról :) Köszönjük!
(csak hogy tisztán láss, azok a szar csempék élnek és kiírják a friss eseményeket, értesítéseket - a kis kukadroidos ikonok nem - , és nem csak a szinüket lehet állítani, hanem a méretüket, elrendezésüket, és a hátterüket is)
Ja amik tartalma félóránként frissűl.
Nagy szám.
Ami nekem van most 8 átmenet válaszható, bármennyi miniatűrt kirahatok és tele lehet rakni widgettekell a paly áruházból szinte végtelen menyiségű élőhátter és lanucher letőlhető.
A wp multi taskja meg egy szar.
Ja és a félóra vonatkozik a óra és az
akkufigyelő appokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!