Visszavihetem? Mit csinálnátok a helyemben?
A keresőszavak között tévesen szerepelteted az "átverést", ugyanis senki más nem felelős azért, hogy a legminimálisabban sem nézel utána annak, amit megveszel.
"azt a nagyképernyőset"
Nem azt kaptad?
Hogy nem androidos? Hát ez van b+, a telefonok nem elhanyagolható hányada nem androidos, nagy pofáraesés lehet szembesülni a valósággal...
De azt végképp nem értem, hogy miért tőlünk akarod megtudni azt, hogy a pali visszaveszi-e?
A BADA is egy operációs rendszer , mint az andorid , Symbian , windows , BlackBerry stb .
Ha kicsit utána jársz , tudsz vele mit kezdeni , lehet rá tölteni alkalmazásokat .
Persze nem annyit , mint az Androidra , de van .
Az Iphone sem android , még is lehet vele sok mindent csinálni .
Az persze más kérdés , hogy neked tetszik e , és hogy mennyire vagy jártas a mobilok világában .
Másik pedig hogy mennyire ismered az "eladót" .... egy próbát megér .... megkérdezed , és ha szerencséd van , vissza veszi .
Ha 3 napon belül visszaviszed, akkor igen kötelességük visszavenni, abban az esetben ha a telefont úgy viszed vissza ahogy megkaptad (törés és/vagy durvább elváltozás nélkül)
És szerintem okosan tennéd ha utána kérnél egy elnézést és szerintem váltsd ki vele a sony-t amit néztél.
Ui: Az átverés részt kérlek szépen szedd ki
Ui2: Legközelebb jobban nézz utána mit veszel én se úgy veszek telefont hogy: "nagyképernyős", hanem van egy adott keretem amiből tudom h 1-2 ezer forint nem nagy kilógás és megpróbálom megtalálni az ár/érték optimumot a saját igényeimnek megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!