Ilyen hibákkal visszavihetem az Y300-am?
Figyelt kérdés
Adott lenne egy Huawei Y300, amit tegnap vettem, mikor tarifát váltottam a Telenornál. Viszont úgy néz ki, vannak vele gondok. Az első, hogyha fejjel lefelé nézem a telefont a bal felső sarka felől, akkor az értesítési LED fénye ott is kilátszik. A második, hogy néha önkényesen újraindul, van, hogy többször is. Ha pedig USB-n történik ez, akkor addig indulgat újra, míg ki nem húzom a kábelt. Ezen felül az lenne a kérdésem, hogy mivel 72 órán belül vagyok, egyből kapom a cserét, ha bebizonyosodnak a hibák? Előre is köszönöm.2014. jan. 13. 20:40
3/3 A kérdező kommentje:
Nem igazán. Bevittem, elmodtam a hibákat, idézem: "Én nem látom!", "Nincs itt semmi." "Jó, ez most olyan, hogy a hajszál végébe belekötünk.", "Bevizsgálásra beküldhetem, de ha ott sem látják a hibákat, fizetni kell érte.". Ergo most pihen a dobozában, jóval áron alul eladásra várva. A vakus hibát még egy igen rossz látású rokonom is észrevette.
2014. jan. 19. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!