Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyi pénzt adnátok ezért a...

Mennyi pénzt adnátok ezért a telefonért?

Figyelt kérdés

2 SIM-es

Android 4.2.2

1280*720 ,5.0',HD,OGS

4magos,1.3ghz

rom:16 giga

ram: 1 giga

64 gigáig bővíthető

2 kamera,12 mp

5 pontos mulitouch

aksija 2300mAh

Márkát nem írok,hogy ne legyen elfogult senki :D

2014. máj. 13. 21:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egyébként ebben pont az tetszett,hogy az S3as minimnél SOKKAL gyorsabb,nagyon kellemes használni,netezni ,játszani.
2014. máj. 14. 22:17
 12/17 Saavedro ***** válasza:

Nekem van egy kínai Noname telkóm (Newmann N2). A beceneve a 'kínai S3-as'. Belül a hardvere csontra olyan, mint az S3-asnak, csak a kamera 13 MP (Sony Exmor lencse), a kijelző LG, IPS, HD felbontás, 4.7 inchen. Ez kb. az 50k kategória. (45 volt)

Csakhát vannak vele gondok. Hardveresen semmi baja, patentul össze van rakva. Csak maga a ROM 1. eszméletlenül fapados 2. kicsit bugos. Pl. nekem van egy denon bluetooth headsetem, amit tudok párosítani a telefonnal. De ha második alkalommal csatlakoztatom, úgy, hogy már párosítva van, akkor újraindul a telefon. Amúgy jó kis telefon. Szóval van olyan, ami túl szép, hogy igaz legyen, de mégis igaz. Öcsémnek van egy Xiaomi Hongmi telefonja, az is működik rendesen, csakhát a nyelvezete...kicsit érdekes. Amikor kínaiul köszönt a telefon, az megmosolyogtató.

Ezeket akkor érdemes különösen venni, ha tudsz ROMolni. De egyébként sem rosszak. Igaz, én az enyémet egy hete használom csak.

2014. máj. 17. 12:44
 13/17 A kérdező kommentje:
Ez egy inew v3 nevezetű készülék,itthon concorde 5005 néven fut.
2014. máj. 17. 12:59
 14/17 anonim ***** válasza:
a concorde 5005 elég jó telefon, miért nem azt veszed inkább?
2014. máj. 17. 13:37
 15/17 A kérdező kommentje:

Mert ugyanaz a két készülék,más néven. Nem érdekel a garancia,előző két samsungomnál is kitötölhettem a garanciával,nem bírták normálisan megcsinálni,és ugyanúgy perkálnom kellett hogy valaki végre elvégezze a munkáját.

Én most megveszem ezt a készüléket 48ezerért,garantáltan telenor hiba mentesen (telenor+3g nem működik egyszerre)

A concorde ot meg megveszem 65ezerér,úgy,hogy vagy elmegy a telenorral,vagy nem.Inkább nem,az olvasottak alapján.

A telenor nagyon fontos nekem,céges flottában vagyok

2014. máj. 17. 13:55
 16/17 anonim ***** válasza:
ha a gari lényegtelen akkor nagy bajod nem lehet, elég jó kis telefon
2014. máj. 17. 14:05
 17/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok

a tartósságról nem tudok nyilatkozni,mert 2 napja van nálam,de gyors és nagyon király telefon:)

2014. máj. 22. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!