Mennyi pénzt adnátok ezért a telefonért?
2 SIM-es
Android 4.2.2
1280*720 ,5.0',HD,OGS
4magos,1.3ghz
rom:16 giga
ram: 1 giga
64 gigáig bővíthető
2 kamera,12 mp
5 pontos mulitouch
aksija 2300mAh
Márkát nem írok,hogy ne legyen elfogult senki :D
Nekem van egy kínai Noname telkóm (Newmann N2). A beceneve a 'kínai S3-as'. Belül a hardvere csontra olyan, mint az S3-asnak, csak a kamera 13 MP (Sony Exmor lencse), a kijelző LG, IPS, HD felbontás, 4.7 inchen. Ez kb. az 50k kategória. (45 volt)
Csakhát vannak vele gondok. Hardveresen semmi baja, patentul össze van rakva. Csak maga a ROM 1. eszméletlenül fapados 2. kicsit bugos. Pl. nekem van egy denon bluetooth headsetem, amit tudok párosítani a telefonnal. De ha második alkalommal csatlakoztatom, úgy, hogy már párosítva van, akkor újraindul a telefon. Amúgy jó kis telefon. Szóval van olyan, ami túl szép, hogy igaz legyen, de mégis igaz. Öcsémnek van egy Xiaomi Hongmi telefonja, az is működik rendesen, csakhát a nyelvezete...kicsit érdekes. Amikor kínaiul köszönt a telefon, az megmosolyogtató.
Ezeket akkor érdemes különösen venni, ha tudsz ROMolni. De egyébként sem rosszak. Igaz, én az enyémet egy hete használom csak.
Mert ugyanaz a két készülék,más néven. Nem érdekel a garancia,előző két samsungomnál is kitötölhettem a garanciával,nem bírták normálisan megcsinálni,és ugyanúgy perkálnom kellett hogy valaki végre elvégezze a munkáját.
Én most megveszem ezt a készüléket 48ezerért,garantáltan telenor hiba mentesen (telenor+3g nem működik egyszerre)
A concorde ot meg megveszem 65ezerér,úgy,hogy vagy elmegy a telenorral,vagy nem.Inkább nem,az olvasottak alapján.
A telenor nagyon fontos nekem,céges flottában vagyok
Sziasztok
a tartósságról nem tudok nyilatkozni,mert 2 napja van nálam,de gyors és nagyon király telefon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!