Első okostelefonom. Tanácsokat adnátok?
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S3
Ezek biztosan viszik a Minecraft Pe-t.
Az az első kérdés, hogy mennyit szánsz rá?
Aztán hogy WP vagy android vagy iOS?
WP re nincs MCPE, viszont SurvivalCraft van, ami szerintem jobb mint a PE.
Ha nem szar telefont vesz, akkor nem, nem fog fagyni 1 év múlva sem, még középkategóriában sem.
Kérdező:
1) Telefonba nincs vinyó, belső memória/tárhely vagy ilyesminek nevezd inkább
2) Árat írhatnál, mert ha írok neked egy Nexus 5-öt, és kiderül, hogy 30-nál többet nem akarsz rá költeni, akkor feleslegesen koptatom a billentyűzetet.
Nekem 1 éves volt a Sony Xperia Solám amikor elkezdte ezeket. És akkor még középkategóriásnak számított.
Azért ennyire ne menjünk bele a múltba, lehet, hogy régen ez így volt (sőt, biztos, ezt én is elismerem), de azóta a mobilipar rendesen fejlődik.
Középkategóriában már egy Snapdragon 400-as telefonnal nincs semmi baj, és egy év után sem lesz.
60k-ért Nexus 4, Xperia SP, Moto G trió közül választanék egyet. Lehet újonnan kicsivel drágábbak, de akkor megéri használtan venni, mert újonnan csak rosszabbat kapsz ennyiért.
Nexus 4 a legjobb ezek közül, az nem is kérdéses, viszont az aksija elég gyenge, átlagos, vagy talán egy kicsivel még átlag alatti is az üzemideje, szóval ha ez nagyon fontos, akkor lehet a másik kettő közül választanék egyet, gyengébbek, rosszabbak, de jóval tovább bírják a gyűrődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!