Hogyan működnek, milyen állapotúak a netről rendelt mobiltelefonok?
Úgy értem, egy-egy webáruház milyen állapotú telefonokat küld ki?
Olyan típusú telefont szeretnék venni a közeljövőben, ami nem elérhető egyik telefonos szolgáltatónál sem, egyedül ezekben a netes mobilboltokban lehet kapni. Ezzel kapcsolatban viszont viszon kételyeim merültek fel. Olvasok csomó értékelést róluk, és hiába néztem ki egy többszörösen díjazott "ország boltját", és hiába majdnem száz százalékos az értékelése, abban a néhány egycsillagos értékelésben olyanokat olvasok, hogy használt telefont kaptak.. Utánaolvastam a bolt ÁSZF-jében, és ezt nem is tartom kizártnak, mert nyolc napos elállási időt adnak, ergo tele lehetnek olyan telefonokkal, amik hiába alig, de igenis használtak. Ezzel lehetségessé válik az, hogy mondjuk egy hónapja valaki megrendelt egy ugyanolyan telefont, amit én is szeretnék, majd nyolc nap után visszaküldte kitudja miért, aztán miután én megrendelem, ezt a nyolc napig használt telefont küldik ki?
Jó lenne tisztában lenni az ilyesmivel, mert nekem gyári telefon kell - mint ahogy gyanítom minden olyan telefonvásárlónak, aki újat szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!