Szerintetek érdemes Windows Phone alapú okostelefont venni?
Attól félek ,hogy nem túl sok alkamazás lesz rá a jövőben.
Melyik az a nokia lumia ,amelyik 1gb rammal rendelkezik,de még megfizethető áron van ?
Esetleg van vmi emulátor wp 8 ra ,hogy fusson rajta android játék is?
ha olyan céllal akarsz wp-t venni hogy babráld az op-ot meg android játékokat akarsz rajta játszani akkor vegyél nyugodtan fagyós akadozós laggyandroidot jó lesz az neked
megfizethető áron van wp vonalon a lumia 525 1 giga rammal
alkalmazások terén nem olyan a helyzet mint itt sokan írják mert szinte minden a gagyik kivételével megtalálható,vagy pótolható,és rohamosan fejlődik is az appstore
kapja a 8.1 nagy valószínűséggel a 8.5-öt is
Egyetértek az elsővel abból a szempontból, hogy ha androidos alkalmazásokat akarsz futtatni, akkor vegyél inkább Androidot.
WP-n sokat javult az elmúlt időben a helyzet alkalmazás téren (MS keményen dolgozik ezen), a fontosabb appok szinte mind elérhetőek rá. Ugyanakkor sajnos még mindig megfigyelhető, hogy minden alkalmazás először iOS-re és Androidra készülnek el (általában ebben a sorrendben), különös tekintettel a játékokra.
Hogy a vastagbetűs kérdésedre is válaszoljak: én megvárnám a helyedben a 8.1-et, bár nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz az az update, amelytől kezdve tényleg versenyképes ajánlatot fog képezni a WP, és kinövi gyermekbetegségeit.
amúgy megsúgom ez nem andorid, nem lesz hulladék lagparádé ha csak fél giga ram van a telefonban. én legalábbis kb bármit indítok, nem tudom megakasztani, belassítani a kukásolcsó l520-at.
igaz, én nem is nagyon játszok, szvsz az okostelefon nem (csak) arra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!