Nokia Lumia 1520-ról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Az eddigi legjobb Nokia. Azt írják, h nehéz lesz felülmúlni ezt a Nokia gyárban, stb. Tényleg ilyen jó?
Olyanok kérlek ne írjanak, akik utálják a wp-t. Objektív válaszok érdekelnek, Köszi:)
2014. máj. 12. 21:13
11/14 anonim válasza:
Objektív tapasztalat:
WP 8.1-gyel már nagyon jól kezelhető, stabil, s nem fagy le.
Fényképek minősége kiváló.
Telefonálni is nagyon jól lehet vele, függetlenül, hogy nagy darab (6").
Igaz, hogy kevesebb alkalmazás van az AppStore-ban, de azok jól vannak hangolva és stabilak.
Menürendszer szerintem egyszerűbb, kezelhetőbb és átláthatóbb az andoridos katyvaszhoz képest.
Mondom ezeket az után, hogy eddig Samsung Galaxy S2, Note2, Note3-mas telóim voltak s elég hosszú ideig gyepáltam őket, mielőtt váltottam a Lumia 1520-asra.
12/14 anonim válasza:
Ez alapján talán én is megfontolom a váltást. Bár egy hasonló tudású androidossal se járnál rosszul.
13/14 A kérdező kommentje:
Természetesen, ebben a kategóriában már sztem sehol sem járnék rosszul
2014. jún. 4. 06:42
14/14 anonim válasza:
Talán csak a Z2-vel, ami sokkal drágább mint a Z1, annak ellenére hogy alig jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!