Kistvan95 kérdése:
Miért nem tudom Updatelni a lumia 520 as telefonom op rendszerét Windows 8.1 es op rendszere?
Figyelt kérdés
Már sok segédprogramot probáltam ki de egyik sem segített abban, hogy a frisítést le tudjam tölteni. Amit ajánlotak neme a Previw for developers alkalmazás, ahol be kell jelentkezni a Microsoft fiokunkkak és álítólag lesz majd egy új frísítés de még nem igazán kaptam meg, ez 3 napja volt. Mit tegyegk? Kérlek segítsetek. :)2014. máj. 12. 17:15
1/5 b95 válasza:
Talán azért mert nem olvastál utána rendesen.
Jelenleg csak a fejlesztők számára érhető el a Dec Preview.
Ez azt jelenti, hogy egy Fejlesztői fiókot kell csinálnod hozzá.
a neten 10.000+1 leírás van hozzá.
2/5 anonim válasza:
így van, 520-ra talán június-július környékén jön ki a végleges 8.1, ha jól tudom.
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy valamikor június végén.
4/5 anonim válasza:
A p for dev módszer nem neked van kitalálva...
De gondolom azzal sem vagy tisztában hogy ez egy hivatalos beta a fejlesztőknek hogy az olyanok mint te, átlag userek teljes értékű 8.1-et kapjanak majd a hivatalos végleges kiadásnál...
5/5 anonim válasza:
magyarul es szajbaragosan le van irva tobb helyen is hogyan kell a p for dev programmal felrakni a 8.1-et, nekem bo fel ora volt az egesz
a google ingyenes lett ha nem tudtad volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!