Hogyan rakjam rá a Samsung Galaxy Minire az Android 2.3.6-ot?
Tudom, hogy egy lejárt szar telefon, nyugi, van már jobb telefonom sokkal, ne aggódjatok.
De ez a mini is kell, mert ezen vannak a zenék, vagyis ez egy mp4-ként szuperál nálam, persze az új telón zenélek, de a hangfalra a mini szoktam rákötni, hogy szóljon arról meg stb.
De a gép nem ismeri fel a minit, még a samsung kies se.
Android 2.3.4 van rajta, de erősen gyanakodom, hogy ez egy hamis vagy főzött rom, ami miatt nem ismeri fel, csak az a borzasztó dolog, hogy ha nem tudom rákötni a gépre, újat se tudok rá rakni, na ezzel most mit kezdjek?
Mivel valami szarság van a mostani op. rendszerrel, ezért azt írja, hogy nincs frissítés, amúgy ennyire hülyének ne nézz, hogy ott nem próbáltam, valami más megoldás kéne.
Nekem meg az van, hogy ki szerettem volna próbálni a Sonyt, vettem egy Sony Xperia SP-t, de el akarom adni, mert nagyon nem tetszik és csalódtam a Sonyban + összeszerelés 0.
Én Note 3-at néztem, az tetszik nagyon, persze remélem tudok összekaparni annyit ballagásra, meg ennek az eladásából.
Na mindegy, de valaki más is írjon valamit, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!