IOs vagy Android?

Figyelt kérdés
Egyiket sem használtam még, jelenleg Nokia N9-em van, de le szeretném cserélni.. 2 telefon van ami szóba jöhet, iPhone 5s vagy Samsung Galaxy s5 .. Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni?

2014. máj. 12. 13:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem is a személyes tapasztalat a fontos, bár bt fájlküldésnél én is a 9-es véleményén vagyok. ez tényleg az az árkategória, hogy vicc, ha valaki akár 5ezret is sajnál egy nagyobb mobilnetes csomagra, de azért az ingyen wifi is egyre több helyen elérhető. legalábbis én már lassan 4 éve használom az iPhone-om és még sosem volt ezalatt olyan helyzet, hogy egy fájlt nem tudtam volna valamilyen módon továbbítani.

én is android esetén mindenképp inkább sony-t vennék, samsungot semmiképp, fentebb már írták az okokat. mondjuk egy z2 nagy lenne nekem, de egy z1 compactot szívesen használnék.

2014. máj. 12. 18:01
 12/14 b95 ***** válasza:
off: azt szabad megkérdeznem, hogy mi lesz az N9 sorsa?
2014. máj. 12. 18:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az lesz a legjobb, ha kipróbálod mindkettőt, de azt ajánlom hogy először az iPhone-t próbáld, mert ha a GAlaxy S 5 -öt próbálod ki előbb, akkor utána hirtelen nagyon kicsinek fog hatni az iPhone, akkoris ha számodra sokkal kényelmesebb lenne és pár perc múlva meg teljesen ideális méret:)

Sajnos mi nem tudjuk megmondani hogy neked mi kell, ez leginkább az igényeidtől függ.

Én viszont a helyedben ha már android akkor mindenképp körülnéznék Sony-HTC fronton is:)

2014. máj. 12. 20:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam mind a kettőt, az iPhone mellett döntöttem, de lehet inkább megvárom a 6ost. Állítólag novembertől már kapható lesz... Az N9 sorsa, hát nem tudom... :)
2014. máj. 15. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!