Miért "keveredhetnek össze" a nevek és telefonszámok ZTE Blade III telefonon?
Sziasztok!
Menyasszonyomnak egy ZTE Blade 3 telefonja van, amely eddig tökéletesen működött. A napokban azonban nagyon furcsán kezdett viselkedni. A telefonkönyvben teljesen összekeveredtek a nevek és a számok. A neveket átírja a telefon, de ez az átírás is változik és egyszerre 6-7 számot is hozzárendel egy névhez. Próbálkoztunk a telefon újraindításával és visszaállítottuk a gyári beállításokat, de ez sajnos nem oldotta meg a problémát. Gyanakodtunk vírusra is, de a a víruskereső nem talált semmit. A Telenornál nem voltak túl segítőkészek, csak annyit mondtak, hogy ha náluk hagyjuk a telefont, 2-3 hét alatt megnézik, hogy mi lehet a probléma. Abban szeretnénk a Ti a segítségeteket kérni, hogy írjátok meg, szerintetek mi okozza ezt az "összekeveredést", és mi lehet rá a megoldás. Ha pár perc alatt, egyszerűen is helyre lehetne állítani, akkor nem szeretnénk hetekre nélkülözni a telefont, amelyet - tudom, hogy közhely, de munka és egyetem miatt tényleg így van - menyasszonyom nem tud nélkülözni a mindennapokban. Válaszotokat és segítségeteket előre is hálásan köszönjük!
A mobil vírust kapott, egyetlen megoldás van: a szoftvert le kell rajta cserélni. Ha garanciális, akkor ingyen.
Biztosan vírus, hasonlóan jártam én is.
Én most tettem fel új romot (4.4.2), és nagyon jó! Ha kell link írj!
Ha garis a készülék akkor ezzel ugrik, de bármikor vissza lehet állítani a régi rom-ot (ha nem ment teljesen tönkre)...
Ha kell segítek, de egy kis angollal meg lehet oldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!