Szeretnek venni egy iphone 5s-et! Mi a velemenyetek rola?
Például a "szerény" 2 magos processzorával sokkal jobb eredményeket ért el még Benchmarkokban is mint a Galaxy S 4, sőt még a sok helyen az S5-öt is lekőrözi, de minimum hasonló eredményt produkál mint a Galaxy S5 a 4 magos processzorával.
Bár hozzá kell tenni, hogy szerintem túlzás kijelenteni hogy "legfejlettebb", mert nem mindegy hogy milyen szempont alapján. Szenzor tekintetben pl. az S5 "fejlettebb" mert többfajta szenzora van.
kérdezőnek:
Ha szeretnél venni, akkor nyugodtan vedd meg, én is pár napja vettem egyet és nagyon megvagyok vele elégedve, de kérdés hogy neked mik az igényeid.
Viszont ha boltban veszed, és nem előfizura akkor mindenképp ajánlom hogy pl külföldön vegyél, nyugatabbra olcsóbban meg lehet venni, sokak ezért is mentek ki pl Németországba vagy Londonba, mivel még az útiköltségekkel együtt is megúszták olcsóbban/ azonos áron mint itthon, cserébe világot is láttak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!