Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tönkrement a Samsung Wave...

Trycky kérdése:

Tönkrement a Samsung Wave S-8500-as készülékem, és ezért szükséges egy újat beszereznem. Nagyon sokat olvastam, rengeteg készüléket megnéztem, de mivel váltani szeretnék, ezért egy Huawei Ascend y300-ra gondoltam. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
A wave egyébként lefagy induláskor, fogalmam sincs mi lehet a baja, de már gondolom az idő is hatással volt rá, hiszen 3 éves. ha esetleg tudnátok ajánlani jobbat, kb 60k-ig, megköszönném! :) ja és kritérium az android!

2013. szept. 30. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Természetesen Xperia L!
2013. szept. 30. 18:29
 2/8 A kérdező kommentje:
aham. köszi szépen. van időm rá hogy vegyek, nem szeretném elsietni, nehogy befürödjek vele, mint ezzel a Wave-vel. hatalmas csalódás számomra a Bada, szerencséje volt hogy gyors a telefon.
2013. szept. 30. 18:46
 3/8 anonim válasza:
A maga árkategóriájában az Y 300 az egyik legjobb (ha nem a legjobb), szóval ha akarod vedd meg. :)
2013. szept. 30. 19:33
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi! :) hát erősen gondolkozok, csak annyi aggaszt hogy ugye nem egy olyan "nagy" márka idézőjelben és nem lehet esetleg hogy hamarabb megfő a kelleténél. jó persze a többi márka sem különb olyan téren hogy hibátlanok, csak mégis azért nem egy Samsung vagy Sony, ahol szinte már csak a nevet kell megfizetni, mivel ennél nagyon nem tudnak többet.
2013. szept. 30. 20:32
 5/8 anonim válasza:

A Huawei is nagyon szépen zárkózik fel, és már a minőség is jó, csak mert a Sony, Samsung stb. helyett Huawei van oda írva, azért jóval olcsóbb (ami nem is baj, mert pl. egy 55 000 FT-os Huawei kb. azt tudja, amit egy 70-75 000-es Sony, Samsung).

Ráadásul az Y300-at mindenki csak dícsérte, szóval ajánlani tudom.

2013. okt. 1. 16:09
 6/8 A kérdező kommentje:
értem, rengeteg jót hallottam róla, csak tényleg furcsálltam, hogy ilyen árban van, szinte már rablásnak érzem. és most nem ők rabolnak hanem a vevő!
2013. okt. 1. 19:55
 7/8 anonim válasza:
vegyél newman n2 vagy thl w8s-et
2013. okt. 3. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:

60ezerért már kapható az LG Optimus 4X HD, de egészen 80ezerig nincs nála jobb! Önmagában is szuper és ár-érték arányban is! :)

[link]

2013. okt. 5. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!