A Samsung GT-S5230 mobiltelefonom nem viszi a 3d-s alkalmazásokat. Hogyan oldhatom meg a problémát?
A telót használtan kaptam a sógoromtól, nem tudom, mit csinált vele, de semmilyen 3 dimenziós cuccot nem visz, vagy el se tudja índítani, vagy úgy szaggatja, hogy teljesen élvezhetetlen.
Próbáltam frissíteni a szoftverét, de a számítógépem valamiért nem ismeri fel a telefont.
Ismertek olyan programokat a telefonhoz, amivel meg tudnám oldani a problémát? Van egy Sony Ericson K510i készülékem is, azzal tudok a géphez csatlakozni és bluetooth-szal át tudok küldeni cuccokat a Samsungra.
Ez semmilyen játékot nem visz, nem csak a komolyabbakat. Én úgy tudom, hogy minden (még nem okos) mobilon alapfunkció a 3d alkalmazások futtatása.
Másik telefont nem akarok venni, mert ezen kívül nincs más baja.
További ötletek?
A GT-S5230 nem viszi a 3 dimenziós szoftvereket? Most komolyan? Én eddig úgy tudtam, hogy arra minden mobil képes.
Senki nem tud segíteni?
Ennyi, törődjek bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!