SOS Vizes lett a mobiltelefonom, utána (egy idióta tanács miatt) hajszárítóval szárítottam egy ideig. Mit tehetek?
A hajszárító hatására rosszabb lett!! Előtte szinte semmi baja nem volt , most meg nem jók rajta a gombok!! (majdnem fél méterről a legkisebb fokozaton szárítottam,max fél percig, mégis picit égett szaga lett a telefonnak) Samsung Galaxy Mini készülék. Nagyon pici víz érte, máskor is volt ilyen ,semmi baja nem volt, itt igazából a hajszárító volt ami betett. Estére szétszedtem (aksi ki, hátlap le), úgy pihent. Most -mivel olvastam, hogy pihentetni kell- megint szétszedtem...van rá esély, hogy helyrejön? Tehetek még valamit, hogy megjavuljon??:((
(lehülyézést nem kérek,nem értek hozzá és ezt a tanácsot kaptam..)
meg tudják teljesen javítani?
nem fogom kidobni emiatt
fél méterről a legkisebb fokozaton szárítottam,max fél percig,-Na ettől nem lehetett baja!A szétszedés az nem annyiból áll hogy leveszed a hátoldalát és kiveszed az aksit belőle!
Azt szószerint szét kell szedni!Megtörölgetni hagyni egy két napot hogy valóban ki is száradjon!
de ennél jobban nem tudom szétszedni... és a hajszárítózás után lett igazán baja (égett szaga is volt), most meg már teljesen biztos h nem kellett volna úgy szárítanom: "Amit viszont szinte mindenki tanácsol: ne használjunk hajszárítót a víztelenítéshez és szárításhoz, még a leghidegebb fokozatot sem! A beáramló levegő ugyanis mélyebbre préselheti az esetleges vízcseppeket, amelyek kárt okozhatnak az áramkörökben. A túl meleg levegő pedig megolvaszthatja az erre érzékeny alkatrészeket." /HVG.hu
:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!