Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S4 vagy Sony...

Samsung Galaxy S4 vagy Sony Xperia Z1 Compact? Melyiket érdemesebb megvenni?

Figyelt kérdés
Esetleg még HTC one is szóba jöhet, bár az nem annyira tetszik..

2014. máj. 8. 10:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg mindegy. :)
2014. máj. 10. 09:15
 12/15 anonim ***** válasza:

sony.

csaka azzal vigyázz vele hogy 1 töltővel legyen töltve és csak szükség esetén.

alkalmazásoknak SEMMIKÉPPEN ne töltsél le olyat mint pl.: vibrátor

cotton

sex video

marihuana

smog

mivel a mostohatesómnak is ilyen a telója és letöltött 1 smogos játékot amit CSAK kipróbált és utána nem töltötte a töltő 2 perc alatt lement 20 százalékot kb magától hivogat másokat egy smogos játék miatt.tehát abból a szempontbol jobb az s4 hogy nem kényes ennyire és bármilyen alkalmazást befogad nem vadul be tőle.

2014. máj. 10. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:
ja és telefonzárat is rakott rá a teló amit a mai napig nem tudunk..ha azt veszed meg vigyázz vele:)
2014. máj. 10. 13:09
 14/15 anonim válasza:
3 évig Samsungot használtam, én nagyon meguntam a "szappantartó" formát. Most Sony Xperia Z1 Compactom van, és imádom. Sokkal jobb mint bármelyik Sony, ezt meg merem kockáztatni. :)
2014. júl. 25. 12:32
 15/15 anonim ***** válasza:
A Z1 biztos jobb.
2014. júl. 25. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!