Samsung Galaxy S4 vagy Sony Xperia Z1 Compact? Melyiket érdemesebb megvenni?
Figyelt kérdés
Esetleg még HTC one is szóba jöhet, bár az nem annyira tetszik..2014. máj. 8. 10:56
12/15 anonim válasza:
sony.
csaka azzal vigyázz vele hogy 1 töltővel legyen töltve és csak szükség esetén.
alkalmazásoknak SEMMIKÉPPEN ne töltsél le olyat mint pl.: vibrátor
cotton
sex video
marihuana
smog
mivel a mostohatesómnak is ilyen a telója és letöltött 1 smogos játékot amit CSAK kipróbált és utána nem töltötte a töltő 2 perc alatt lement 20 százalékot kb magától hivogat másokat egy smogos játék miatt.tehát abból a szempontbol jobb az s4 hogy nem kényes ennyire és bármilyen alkalmazást befogad nem vadul be tőle.
13/15 anonim válasza:
ja és telefonzárat is rakott rá a teló amit a mai napig nem tudunk..ha azt veszed meg vigyázz vele:)
14/15 anonim válasza:
3 évig Samsungot használtam, én nagyon meguntam a "szappantartó" formát. Most Sony Xperia Z1 Compactom van, és imádom. Sokkal jobb mint bármelyik Sony, ezt meg merem kockáztatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!