Melyiket ajánlanátok: HTC One M8 vagy Samsung Galaxy S5 esetleg Sony Xperia Z2? Indokot is legyetek szívesek!
Sony Xperia Z2
Nagyon jó anyaghasználat, minőségi, üvegből és fémből. (mondjuk a HTC one fémből van szóval ez is oké)
Szép dizájn, mondjuk ez szubjektív, nekem sokkal jobban tetszik mint a samsung féle műanyag szappantartó. Kijelző IPS ami szerintem a lehető legjobb, természetes színek, nagy fényerő, a fehér fehér, szerintem jobb mint a túlszaturált amoled. Hardveresen ugyan az mindhárom, csak a Z2-ben 3Gb ram van, ami jó. Androidnak minél több ram kell. Főleg a samsung féle touchwiz-nek, ami zabálja a ramot, de a sony ui jól van optimalizálva és nem eszik sok ramot. Kamerája nagyon jó, szokásos 20,7mp-es sony kamera, de tud 720p@120FPS-es videót, tehát szépen be lehet lassítani akár már közvetlen a telefonon is mit iphone 5s-ben. Plusz vannak még egyéb "fícsörök" mint pl: hogy dupla tapizással feloldható a kijelző stb.. meg a jól megszokott IP58-as védelem, vagyis vízálló 1 méterig. Szóval szerintem Z2 vagy a HTC se rossz, de samungot nem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!