Huawei Ascend P6 megéri még megvenni?
Megéri megvenni? GPS, mobilnettel meddig bírja az aksija? akinek ilyen telója van mi a tapasztalata? jól viszi a játékokat, lagg mentesen? gondolok pl: modern combat 4.
válaszokat előre is köszönöm. :)
2 hete vettem . képe és a kamerája meghaladta a várakozásaimat. gyors telefon. még nem szaggatott be , de a nem is használok komoly játékokat, a Bad Piggies hd-t probáltam ki, az tökéletesen fut. amit írnak sokan , és igaz is , hogy melegszik , de még semmilyen hátrányát nem tapasztaltam , és nem is számottevő. amire jó ha figyelsz hogy árban nagy eltérés lehet , függetlenül ujonnan már 75ért is láttam , használtam 50körül is van már. (árukereső , árgép a barátod )
ui.: ha feketébe tudsz venni és fehéret szeretnél azonnal elcserélném ! még rá is fizetek , ha neked vodás kell, mert az enyém függő , de csak fehéret tudtam venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!