Melyiket lenne érdemesebb megvenni : Samsung Galaxy S4 mini vagy Huawei Ascend P6?
Valahol azt olvastam, hogy a huawei ascend p6 hibája inkább csak a rossz nevében rejlik - hogy kínai gyártmány.
Erről mi a véleményetek ?
Régóta nézegetem ezt a telefont, én teljesen beleszerettem. Kijelző, hardver, kamera, design, minden ott van. Ha nem zavar, hogy néha túlmelegedhet a ház (ami egyébként az ilyen vékony telefonoknál nem is csoda), akkor nyugodt szívvel megveheted a P6-ot. Még annyi "hátránya" lehet, hogy nincs rajta 4G kapcsolat.
Most őszintén, nem mindegy, hogy a kijelzőn Samsung vagy Huawei felirat van, ha a teljesítmény egyformán jó? Próbálj elvonatkoztatni attól, hogy kínai. Manapság mi nem az...?
Ha végképp nem tudsz dönteni, válassz külső, vagy kezelőfelület alapján. (Szerintem külsőre is a Huawei szebb, anyaghasználat, illesztés szempontjából is, de ezt már mindenki döntse el maga.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!