Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Igaz az, hogy lehallgathatják...

Igaz az, hogy lehallgathatják azt a mobiltelefont, amivel ugyan nem beszélünk, de benne van az akksi?

Figyelt kérdés
Ergo így tudhatják, mit beszél a tulajdonosa, és ez csak úgy előzhető meg, ha eltávolítjuk az akkumulátort? Ezt hallottam, és nem tudom, igaz-e :S
2009. dec. 25. 22:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

:S Hát... nem vagyok valami nagy szakizseni, pont ezért kérdeztem xD

Köszi szépen a válaszokat, sok érdekes dolgot tudtam meg :D :)

Utolsónak: hát, nem szívesen lennék a helyedben... csak nem valami rossz fát tettél a tűzre? ;P

2009. dec. 26. 16:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem is van pár fura esetem.Pl mérvan az,hogyha felhívok egy régi telefonszámomat,mert tegyük fel új számom lesz,mert a régi SIM kártyát elvesztettem,és akkor beleszól egy vadidegen ember...ez elég fura..ezekszerint megkapta az én régi telószámomat.Ezt nem lehetne csinálni..
2009. dec. 26. 23:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Mivel nagyon fogynak a kiosztható számok, ezért osszák újra a mobilszámokat.
2010. jan. 4. 01:25
 14/14 anonim válasza:
Igen, szomorú és hihetetlen, deIGAZ!
2010. júl. 7. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!