Melyik mobil szolgáltató melyik tarifája lenne a legjobb, ha keveset telefonálok és nem akarok sem telefonkészüléket sem hűséget vállalni?
#1, jól írta. Feltöltőkártyásat vegyél, feltöltőkártyás mobilnettel.
A szolgáltatók között gyakorlatilag nincs különbség igazából: az egyiknél minimálisabban olcsóbb a hálózaton belüli hívás, a másiknál a hálózaton kívüli.
A sok reklám, hogy így okoskodj a tarifával, meg úgy okoskodj, az csak maszlag. Összességében mindegyiknél ugyan annyit kell fizetned.
Úgy látom a feltöltőkártya mániások mind megtalálták a kérdésemet:D
Azt hiszem kicsit tényleg túlreagáltam a dolgot, bocsánatot kérek a fenti válaszolóktól, nem értettem mi a lónak a pikulájáért szuttyogna valaki családostul töltögetéssel a fenti igényei miatt, és azt sem ha valaki normálisan kérdez valami normálisat és nem tudod rá a választ miért írsz be egy irrelevánsat, milyen kényszer ez.... na mindegy, azóta persze megvannak az előfizetéseink, 3400/hó lebeszélhető havidíjjal, ebben 200MB internet van, tökéletes, ilyesmit kerestem, csak nehéz kikotorni a tarifákat, ha valaki nem készülékes hűséges, e-pack-os előfizut akar.
Tényleg elnézést kérek mindenkitől, hogy nem feltöltőkártyásakat vettem, hogy kérdeztem és a válaszok haszontalannak bizonyultak, mindenkinek további kellemes töltögetést és majmozást kívánok.
És még egyszer, tényleg nagyon szégyellem hogy nem feltöltős lett, bocsánat tényleg, ne haragudjatok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!