Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia telefonra garancia...

Xperia telefonra garancia visszaszerzés?

Figyelt kérdés

Xperia SP-m van, és kicsit flashtoolozgattam vele. Nos, mivel ez garivesztéssel jár, tennem kellene valamit az ügyért. Elvileg, amikor beviszem garanciáztatni, akkor meg tudják nézni, hogy hányszor lett flashtoolozva. Elvileg ezt valahogy ki lehet törölni, és akkor megmarad a garancia. Valaki tudja hogy ezt hogyan kell?

Előre is köszi :)

2014. ápr. 30. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Na itt katyvasz van. Amit észre lehet venni, az a root, és a bootloader nyitása. A Sima Flashtool segítségével történő ROM telepítést a kutya sem nézi.
2014. ápr. 30. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
A rootolást sem lehet észrevenni kellő képpen. Ha a Sony Update Service-zel újrateszed, akkor nyoma se lesz semmi iennek, de a bootloader visszazárásnak a nyomát nm tudod semmivel eltüntetni.
2014. máj. 1. 13:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi az a bootloader? Én annyit csináltam, hogy flashtoollal tettem fel egy másik androidot a telómra. Az akkor nagyon gáz?
2014. máj. 1. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Annyi a lényeg hogy a bootloadert nem érinti a dolog.

Am csak annyit mondok hogy a telefon szoftver működéséhez van köze.

2014. máj. 1. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :)
2014. máj. 1. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!