Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s-t vagy valami...

Iphone 5s-t vagy valami androidos csúcsmobilt vegyek ha warezolni szeretnék egyből?

Figyelt kérdés
Szóval játékokat miegymást amit sz.gépről leszedek ingyen azt melyikre tudom könnyebben telepíteni?
2014. ápr. 29. 09:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Am van egy észrevételem az pedig az hogy eddig ahány embernél láttam iphone-t egyik sem értett hozzá különösebben, azt sem tudták mi az a jailbreak nemcsak a telefonhoz nem de egy videokártyát sem tudtak kicserélni egy dekstop pc ben. Ja és mindegyik rohadt nagy sznob is volt...persze hangsúlyom vannak olyan emberek akiknek iphone telefonjuk van és értenek is valamit a számítástechnikához de.....ez az én véleményem
2014. ápr. 29. 17:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Az Iphone pont nem kell érteni. A rendszer megy magától, és nem omlik össze.
2014. ápr. 29. 17:49
 13/17 Zakathol ***** válasza:
#11: Miért kéne tudnia bárkinek is, hogy mi az a jailbreak? Azért mert aki bütykölni akarja a telóját annak nélkülözhetetlen, attól még az átlagjózsinak totál felesleges egy JB-s telefon.
2014. ápr. 29. 17:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Jb nélkül is lehet már fizus appokat telepiteni nem kell hozzá semmi...
2014. ápr. 29. 18:23
 15/17 A kérdező kommentje:
Hogyan? Tudsz valami oldalt linkelni? érdekelne a dolog.
2014. ápr. 29. 18:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Haaat akkor en vagyok meg barataim meg azoknak a baratai az ellenpelda...

Nekem note 3 van...es ahogy a 4 kint lesz veszem is meg...es nem koltennek 1ft se almalmazasra :)....se egy haverom se pedig mobil b..ik vagyunk :))

2014. máj. 1. 02:32
 17/17 A kérdező kommentje:
Attól hogy valaki meg tudja venni a 160-ezres telót még nem gazdag...Valaki csóró mégis minden nap megveszi magának a 2 doboz cigit a minimálbérből..most akkor ő gazdag?
2014. dec. 14. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!