Iphone 5s-t vagy valami androidos csúcsmobilt vegyek ha warezolni szeretnék egyből?
Figyelt kérdés
Szóval játékokat miegymást amit sz.gépről leszedek ingyen azt melyikre tudom könnyebben telepíteni?2014. ápr. 29. 09:22
1/17 anonim válasza:
egyiket se. akinek drága cuccra van pénze, az ne sajnáljon 1500-2000 Ft-ot egy játékra. vegyél egy xperia sp-t oszt warezolj azzal :D
2/17 anonim válasza:
Mind a kettővel lehet szóval mindegy
3/17 anonim válasza:
Androidos készülékre alapból tudsz telepíteni, másolni mindent, Iphone 5s védelmét ehhez fel kell törni ("jailbreak" a kulcsszó).
5/17 anonim válasza:
Az ilyen vérpistikék vegyenek inkább androidot...
6/17 anonim válasza:
Ez a kritérium mellett mindenképp Android, de azért azt tudd, hogy szánalmas vagy.
7/17 A kérdező kommentje:
Mért is vagyok szánalmas ha nem hagyom hogy előbb levágjanak aztán utána még megfejtsenek?
2014. ápr. 29. 11:44
8/17 anonim válasza:
Jellemzően az Iphone tulajdonosok közt több a sznob, akik lenézik azok a "csórókat" akik 1000 Ft-os progikra sajnálják a pénzt, és inkább kis munkával ingyen ráhegesztik. Én is ilyen "csoró" vagyok :)
9/17 anonim válasza:
utolsó...egészítsd már ki légyszives az androidos csúcsmobilt használókkal is, az is ott van a kérdésben...tehát az téged feljogosít, hogy megveszel 160ezerért egy samsung galaxy s5-öt, akkor bármi vagy, de csóró biztos nem...és az ilyenek sírnak, amikor egy fejlesztő ahhoz folyamodik, hogy minek készítsen fizetős appokat, feltolja ingyen, de telepakolja 20 másodpercenként megjelenő reklámokkal...ha csóró vagy, ne vegyél drága telefont, jó neked a 40-50ezres is.
10/17 anonim válasza:
Mi pont ezért fejeztük be androidra a fejlesztés, és csak IOS. Persze ott is vannak ilyenek, de kevesebb.
10 ios fizetőre jut egy android fizetős emberke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!