Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fontos! Segítetek? Valami nem...

Fontos! Segítetek? Valami nem jó a telefonommal.

Figyelt kérdés
Segítsetek!A telefonomon volt 2 gyári játék.Azt magától kitörlődött és nem tudok addig telepíteni másikat amíg nincsenek rajta.Segítetek? Felhajthatós és valami szál megszakadt benne?
2009. dec. 23. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szalagkábel szakadás a hiba. Csak a szerviz segíthet vagy egyik-másik használt mobilos esetleg.
2009. dec. 30. 17:12
 2/5 A kérdező kommentje:
uff köszi a választ!!!!!!!
2009. dec. 31. 09:37
 3/5 A kérdező kommentje:

de máshogy nem lehet????

52 játékom van rajta és eltűntek...:(:(:(:'(többet meg nem enged telepíteni azért akkor mert szalagkábel szakadása van vagy mi:'(

2010. febr. 9. 11:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Hali! Te miről beszélsz?? Azért mert "felhajthatós" szétcsúsztathatós attól miért törlődne le a játék??? Kijelző egyáltalán van?? vagy csak a nagy semmi fehérség vagy feketeség látszik?
2010. febr. 9. 17:21
 5/5 A kérdező kommentje:

úgy volt hogy telepítettem rá 52 db játékot és amikor az 53-at akartam egyszerűen eltűnt az összes és most nem tudok rá telepíteni valamit.A belsejébe lett valami baj szerintem mint ahogy az első válaszoló mondta lehet szalagkábel szakása van

nem?

2010. febr. 10. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!