HTC desire telefonommal nem tudom lerakni a hívásokat miért van ez?
Figyelt kérdés
Most újítottam be egy htc mobilt minden nagyon jó rajta, de mikor telefonálok utána nem tudom lerakni a telefont mert elmegy a kép és elkezd vibrálni pirosan a ledje(olyan mintha töltene). Aztán mikor ezt abba hagyja utána jön vissza a kép és addig semmit nem tudok vele csinálni! Már minden beállítást végig böngésztem rajta de csak nem tudom megszüntetni ezt. Mi lehet vele?2011. okt. 3. 13:26
2/10 A kérdező kommentje:
Azt is csináltam de nem működött.. :S
2011. okt. 3. 13:32
4/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túlságosan a távolságérzékelő felé nyúlsz és az kapcsolja le?
5/10 A kérdező kommentje:
igen gyári
2011. okt. 3. 13:39
6/10 A kérdező kommentje:
azt hogy érted, hogy a távoljához közel vagyok?Az is bekapcsolhatja ezt?
2011. okt. 3. 14:12
8/10 A kérdező kommentje:
akkor??
2011. okt. 3. 14:51
9/10 anonim válasza:
A telefon bal felső sarkában van egy távolságérzékelő. Ez hívás közben bekapcsol, és ha valami kerül a távolságérzékelő elé, akkor "kikapcsolja" a képernyőt. És csak azután kapcsolja vissza, ha újra kellő távolságra került a telefon pl. a fejedtől. Ez lehet nálad a gond.
Javaslom a [link] internetes oldalt, elég sok dolgot kihozhatsz a telefonodból...
10/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm az segítséget! :) megnézem az oldalt is! :)
2011. okt. 5. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!