Sony xperia sp vs Sony xperia z?
Figyelt kérdés
Az Sp és a Z közt vacilálok nem tudom hogy van-e annyival jobb a Z hogy azt vegyem inkább meg. Tapasztalatokat is írjatok légyszi2014. ápr. 21. 18:09
11/15 A kérdező kommentje:
Akkor melyiket válasszam mert fontos hogy ne 10percet bírjon az akku meg azért legyen szép a kijelző a játékok meg a videóknál
2014. ápr. 23. 11:50
13/15 A kérdező kommentje:
Még lehetséges telefonnak az xperia c-t néztem az jó telefon vagy gagyi tudtok róla valamit tapasztalat ilyesmi??
2014. ápr. 24. 14:38
14/15 anonim válasza:
Jónak jó, csak az dual simes, nem tudom neked fontos e a dual sim.
15/15 A kérdező kommentje:
Igazábol nem fontos mert csak egy kártyám van de nem számít mert egy kártyával is lehet használni csak annak a kijelzője nem olyan jó papíron meg a processzor is sokkal gyengébb.
2014. ápr. 26. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!