Sony xperia sp vs Sony xperia z?
a Z jobb mint az sp.
hogy neked megéri e a Z-t megvenni azt neked kéne eldönteni,egyrészt a kihasználtság másrészt az anyagiak miatt is.
én olcsóbb de Z szintű telónak még a nexus 4 és LG optimus G telefont ajánlanám.
kb 10-12ezerrel olcsóbb de semmivel nem rosszabbak sőt szerintem mind a kettő jobb tőle.
tehát fontos lesz a minél jobb kijelző.
akkor én pláne nem a két sony készüléket ajánlanám.
az írt LG készülékek stabilak akármilyen játéknál és a kijelzőjük IPS+,tehát jobb színek és jobb betekintési szöge van az xperia Z től.
sajnos bennük még a sima tft van,a z1ben már sokkal jobb de az meg már megint másik árkategória.
nekem 1éve van optimus G-m,sosem fagyott még,nem akadozik a gta san andreast is szépen viszi,a kijelzője fantasztikus,az aku ideje jó,mindenben gyors,jó fülessel szép a hangja is.
/ha nagyon akarsz spórolni, nem netezel és futó alkalmazásokban leállítod a feleslegesen ébren lévő dolgokat és ítélet napig el van a készülék/
én most hosszú hétvégén nem nagyon használtam a telót ,jelen pillanatban 33órája van töltés nélkül,kerek 1óra kijelző idővel amit főként netezés és 16percnyi angri birts tettki.
72% on van az akum.
még egyszer írom 1éves már a telefon,tehát 1éves az aku is benne.
persze aktív használattal,nettel stb ezt is lemeríted 4 max 5óra alatt,mert tovább nem bírják a kijelző miatt sem.
kollégám az enyémet ismerve vett ősszel ugyan ilyet,maximálisan elégedett vele,pár napja is mondta hogy nagyon jó döntés volt.
az optimus g fórumon sem panaszkodtak rá,szervizelésről sem írtak hogy gondja lenne valakinek.
/ellenben xperia Z/
összességében igen csak megbízható készülék ez az LG től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!