Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia sp vs Sony xperia z?

Sony xperia sp vs Sony xperia z?

Figyelt kérdés
Az Sp és a Z közt vacilálok nem tudom hogy van-e annyival jobb a Z hogy azt vegyem inkább meg. Tapasztalatokat is írjatok légyszi

2014. ápr. 21. 18:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
tapasztalatom nincs, de ha sokkal olcsóbb az SP, akkorszerintem nem éri meg venni Z-t... oké adatok szerint sokkal jobb, de ez csak akkor mérvadó, ha azt ki is használod, mert míg nekem egy L-van, haveromnak egy SP, egy másiknak meg Z, kb ugyan azokra használjuk a telefont és arra midnegyik tökéletes... ha csak általános dolgokra, mint zenehallgatás, fényképezgetés, netezés, videónézegetés stb-re kell, akkor simán elég az SP, mert annyira nem észrevehető a kettő telefon közt a különbség...
2014. ápr. 21. 18:29
 2/15 dirtboy ***** válasza:

a Z jobb mint az sp.

hogy neked megéri e a Z-t megvenni azt neked kéne eldönteni,egyrészt a kihasználtság másrészt az anyagiak miatt is.

én olcsóbb de Z szintű telónak még a nexus 4 és LG optimus G telefont ajánlanám.

kb 10-12ezerrel olcsóbb de semmivel nem rosszabbak sőt szerintem mind a kettő jobb tőle.

2014. ápr. 21. 18:36
 3/15 A kérdező kommentje:
Az xperia z 88.000-ft az sp pedig:60.000-ft de játszani fényképezni film,videó nézés csak az a lényeg hogy ne fagyjon,akadozzon ha egy komolyabb játékot vagy videót nézek rajta
2014. ápr. 21. 18:46
 4/15 dirtboy ***** válasza:

tehát fontos lesz a minél jobb kijelző.

akkor én pláne nem a két sony készüléket ajánlanám.

az írt LG készülékek stabilak akármilyen játéknál és a kijelzőjük IPS+,tehát jobb színek és jobb betekintési szöge van az xperia Z től.

sajnos bennük még a sima tft van,a z1ben már sokkal jobb de az meg már megint másik árkategória.

2014. ápr. 21. 18:52
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez az a két készülék ami nagyon tetszik az lg-kben annyira nincs tapasztalatom mint a sonykban és annyira nem bízom meg bennük
2014. ápr. 21. 19:41
 6/15 dirtboy ***** válasza:

nekem 1éve van optimus G-m,sosem fagyott még,nem akadozik a gta san andreast is szépen viszi,a kijelzője fantasztikus,az aku ideje jó,mindenben gyors,jó fülessel szép a hangja is.

/ha nagyon akarsz spórolni, nem netezel és futó alkalmazásokban leállítod a feleslegesen ébren lévő dolgokat és ítélet napig el van a készülék/

én most hosszú hétvégén nem nagyon használtam a telót ,jelen pillanatban 33órája van töltés nélkül,kerek 1óra kijelző idővel amit főként netezés és 16percnyi angri birts tettki.

72% on van az akum.

még egyszer írom 1éves már a telefon,tehát 1éves az aku is benne.

persze aktív használattal,nettel stb ezt is lemeríted 4 max 5óra alatt,mert tovább nem bírják a kijelző miatt sem.

kollégám az enyémet ismerve vett ősszel ugyan ilyet,maximálisan elégedett vele,pár napja is mondta hogy nagyon jó döntés volt.

az optimus g fórumon sem panaszkodtak rá,szervizelésről sem írtak hogy gondja lenne valakinek.

/ellenben xperia Z/

összességében igen csak megbízható készülék ez az LG től.

2014. ápr. 21. 20:00
 7/15 A kérdező kommentje:
De az sp-nek is hosszú akku ideje van és a kijelző is szép szerintem és azokon is szépen fut a játék
2014. ápr. 21. 20:59
 8/15 dirtboy ***** válasza:
Akkor meg is van hogy melyik legyen.
2014. ápr. 21. 22:26
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 22. 08:53
 10/15 anonim ***** válasza:
Két külön kategória, SP-nek igaz jobb akku idő, mivel ugyan akkora aksi van mindkettőbe, és nem mindegy hogy 2 vagy 4 mag zabál az aksiról.
2014. ápr. 22. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!