Nem vagyok fiatal, és nem az már a telefonom sem. Cserélni kéne. Olyan szeretnék, ami könnyen kezelhető, de van rajta gps, és televizió is. Ajánlatok?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 18:31
11/21 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxi lett a végén. Nem tudunk rajta semmit, még telefonálni sem. Nem lesz könnyü.
2014. ápr. 25. 19:11
12/21 anonim válasza:
jahj
szegény emberre pont egy ilyet sóztak rá?
enyhén csalódni fog az okostelefonokban
14/21 anonim válasza:
Meg lehet tanulni a kezelését, Én 62 éves nő létemre tavaly lettem Androidos . Szuper dolog :))
Annyit tudok ajánlani, vagy a kapott kezelési utasítást, vagy a netről a telefon magyar nyelvű kezelési kézikönyvét használva nyugodtan, időt rászánva ismerjétek ki a telefont. Vannak fórumok is, amit olvasva sokat segít.
15/21 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy. Este ugy feküdtem le, hogy reménytelen.
2014. ápr. 26. 07:04
16/21 A kérdező kommentje:
Hát reggel óta szórakozok vele, nekem nem kell ez a szar. Ugyhogy megyünk az árkádba visszakérni a kártyámat, és ez megy a levesbe. Nekem nem kell érintős telefon.
2014. ápr. 26. 09:03
17/21 anonim válasza:
Ha lesz rá lehetőség próbáljatok ki egy lumiát
100x egyszerűbb
18/21 A kérdező kommentje:
Már irtam a Telenornak, hogy van e lehetőség cserére, elvégre egy napos. De nem kell érintős.
2014. ápr. 26. 09:36
20/21 anonim válasza:
Legközelebb telefon rendelés előtt séta egy szolgáltatói boltba. Ott ki vannak téve a készülékek, amiket ki lehet próbálni.
Elég hamar feladtad......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!