Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem vagyok fiatal, és nem az...

Nem vagyok fiatal, és nem az már a telefonom sem. Cserélni kéne. Olyan szeretnék, ami könnyen kezelhető, de van rajta gps, és televizió is. Ajánlatok?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 20. 18:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
37%
Gps mindegyiken van. Tv egyiken se.
2014. ápr. 20. 18:32
 2/21 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 20. 18:47
 3/21 anonim ***** válasza:
80%
Hagyományos jellegű (mint Dél-Koreában, csak nálunk DVB-H-t használt) mobil televíziós adás Magyarországon csak kísérleti adásként üzemelt. A T-Mobile-nak (MobilTV) illetve a Telenornak (MyTV; Androidra és iOS-re) azonban van interneten keresztül nyújtott szolgáltatása, ezek azonban fizetősek, használatuk havidíjjal jár (illetve mobilneten nem is használható korlátlanul, legalábbis Telenoré semmiképp).
2014. ápr. 20. 18:56
 4/21 A kérdező kommentje:
Olyan választ vártam volna, hogy "nekem Ford-Transitom van. Ezen már van automata váltó, de nincs elektromos ablak. Ha lecserélem, Opelt veszek, mert az már 4 kerekü, és van két ajtaja is.
2014. ápr. 21. 19:17
 5/21 anonim ***** válasza:

Én wp8-as nokia lumiát használok, ezen belul azért nem írok pontos tipust mert ezek közül csak az anyagi kereted szabja meg melyiket választod

Tv mint már irták olyan elvárás amit kis hazánkban még nem tudnak kielégiteni a szolgáltatók kompromisszumok nélkül de mindben van offline navigáció ami azt jelenti hogy ha pl nincs mobilnet csomag az előfizetésedben de otthon van wifi

Akkor otthon első alkalommal letoltod a terkepet és onnantól net nélkül is müködik a gps

És teljesen ingyenes

A wp8-as lumiák továbbá 70ezres árkategória felett illesztésmentes prémiumminőségű házzal vannak szerelve

A felülete egyszerű,könnyen kezelhető,hamar megtanulható(apunak os ilyet vettem és kb 2 hét alatt mindenre rájött)

Az op rendszer amit futtat nagyon stabil és zárt forráskódù , ezzel lehetővé téve azt hogy a felhasználó akár 4-5 évig,akksi függvényében akár tovább is használhassa, akadozások,fagyások nélkül

Ha van még konkrét elvárás és esetleg egy összeg amit rászánnál szivesen kinézek neked egy konkrét tipust

2014. ápr. 23. 10:49
 6/21 anonim válasza:

Szia

Az M-Tech aTAB 5 típusú telefonban van beépített tv antenna, azzal lehet fogni a szabad földfelszíni adásokat.

2014. ápr. 23. 11:26
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A Férjem kérdése volt, de ő nem gépezik. Ellenben megrendelt valami telefont a telenornál, amit pénteken kiszállitanak. Majd megirom milyen tipusu lett a telefon.
2014. ápr. 23. 16:27
 8/21 anonim ***** válasza:
meg sem várta a válaszokat és rendelt is?
2014. ápr. 23. 16:30
 9/21 anonim ***** válasza:
Poks, most rákeresve az aTab-ra, abban csak analóg vevő volt, amelyet ma már nem lehet Magyarországon használni a digitális átállás után.
2014. ápr. 23. 19:24
 10/21 anonim válasza:

Igaz, sajnos.

Még a MyAudio tabokban (pl series 7") van egy olyan MyAudio alkalmazás, amin 2000 tévécsatornát tudunk fogni világszerte ingyen, köztük magyar nyelvűeket is.

2014. ápr. 24. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!