Nem vagyok fiatal, és nem az már a telefonom sem. Cserélni kéne. Olyan szeretnék, ami könnyen kezelhető, de van rajta gps, és televizió is. Ajánlatok?
Én wp8-as nokia lumiát használok, ezen belul azért nem írok pontos tipust mert ezek közül csak az anyagi kereted szabja meg melyiket választod
Tv mint már irták olyan elvárás amit kis hazánkban még nem tudnak kielégiteni a szolgáltatók kompromisszumok nélkül de mindben van offline navigáció ami azt jelenti hogy ha pl nincs mobilnet csomag az előfizetésedben de otthon van wifi
Akkor otthon első alkalommal letoltod a terkepet és onnantól net nélkül is müködik a gps
És teljesen ingyenes
A wp8-as lumiák továbbá 70ezres árkategória felett illesztésmentes prémiumminőségű házzal vannak szerelve
A felülete egyszerű,könnyen kezelhető,hamar megtanulható(apunak os ilyet vettem és kb 2 hét alatt mindenre rájött)
Az op rendszer amit futtat nagyon stabil és zárt forráskódù , ezzel lehetővé téve azt hogy a felhasználó akár 4-5 évig,akksi függvényében akár tovább is használhassa, akadozások,fagyások nélkül
Ha van még konkrét elvárás és esetleg egy összeg amit rászánnál szivesen kinézek neked egy konkrét tipust
Szia
Az M-Tech aTAB 5 típusú telefonban van beépített tv antenna, azzal lehet fogni a szabad földfelszíni adásokat.
Igaz, sajnos.
Még a MyAudio tabokban (pl series 7") van egy olyan MyAudio alkalmazás, amin 2000 tévécsatornát tudunk fogni világszerte ingyen, köztük magyar nyelvűeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!