Maximum 130-140. 000 Ft-ért, milyen telefont ajánlotok?
Lumia 1520
ha nem zavar hogy tepsi
Két kézzel, ahogy te is írtad, azt meg nem értem, hogy miért nehéz elképzelni, hogy 2 kézzel hogy használja az ember.
Nekem sem kéne ekkora telefon, de van egy olyan szűk réteg, akinek pont ez a jó, mert nem kell külön tabletet vennie, de nagy kijelzőn csak könnyebb "dolgozni", mint egy "apró" 5"-es telefonon.
Egyébként ami szóba jöhet ennyiért:
- Nexus 5
- LG G2
- Galaxy Note 3
Kb ennyi. Xperia Z2, HTC One és ha nincs bajod a Samsung-gal akkor az SGS5 is szóba jöhetne, de ezek jóval drágábbak, az egyel korábbi generáció meg nem annyira jó, mint az a három, amit soroltam (Z1-nek pl. szar a kijelzője, HTC One nagyon jó még ma is, de nem annyira erős, mint az új, bár én így is lehet megvenném, SGS4 meg szintén gyengébb, mint az SGS5).
Ha bejön a WP akkor akármelyik Nokia-t is választhatod.
Köszi, de soha többet nem veszek ifonyt. Még jó hogy elolvastad a kérdést...
A többieknek köszönöm a választ. 5-6'' telefonoknak én sem látom az értelmét, maximum 4.7'' ami még tűrhetű lenne. Windows-os telefont meg nemigazán szeretnék, sokan mondják hogy nagyon kevés App van rá.
#5 Azért hihetetlen, mert 4,7"-os telefont használok és kényelmetlenül nagy. Ugyanakkor van egy 7"-os tabletem. Namost lassan ott tartunk, hogy ekkora lesz egy normál telefon, a mini verziók meg 5"+-osak... Mindezt lehetőleg 4K felbontással, meg 8 magos procival, mert ugye csak az számít. Szerintem nem jó irányba halad a piac.
Továbbra is a Z1 Compact a legszimpatikusabb telefon, én ezt venném ennyi pénztért és meg is fogom venni, ha jobb áron ráfutok.
Jelenleg ilyen telefonom van, ezt szeretném lecserélni:
Ez 4.7''-os, de fogásra meg érzésre nagyon kompakt. Ezzel a mérettel szerintem még nincs semmi gond. A Z1 és Z1 Compact között nincs semmi difi, csak a méret?
"Hallottam hogy kevés app van rá"
Már nem 2010-et írunk és ezek a városi legendak még mindig terjednek a droidosok közt.akiktől hallottad azok még nem is láttak wp-t
A méret nyilván izlés kérdése.
De a sztereotipiák mellett most a bal kezemmel a fejemet támasztom, a jobbal pedig egy 6'-os ips-en gépelek.
Elérem ezen az oldalon a belépés menüt is, pedeg az a bal felső sarokban van.
Emellett sokkal informatívabb tud lenni az a plusz 1-2 coll..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!