Maximum 60 ezerig milyen érintőképernyős okos telefont ajánlotok?
Ne hallgass #4-re, felejtsd el a HTC-t, kevés rosszabb választás lenne nála.
HTC-nek jelenleg egy jó telefonja van, a One. Minden más vagy rossz, vagy nagyon rossz ár/érték arányú.
Ennyiért "nagyok" közül vagy Ace 3-at, vagy Xperia L-t, vagy Moto G-t vagy ha kifér akkor Xperia SP-t ajánlanám.
Moto G a legjobb szoftveresen, illetve talán hardveresen is (nehéz megmondani, mert 4 Cortex A7-es magból áll, ami kb annyira erős, mint az Xperia SP 2 krait magja, szóval ha nem is a legerősebb, holtversenybe az), csak itthon nem annyira kapható. Illetve a Moto G lesz a legtovább támogatott ezek közül, valószínűleg 2 évig simán lesz rá frissítés, de ezt előre nehéz megmondani (azt viszont most meg tudom mondani 100%-os pontossággal, hogy a többi háromra max 1 év támogatás lesz összesen, és egy-két telefon már van is közel 1 éves, szóval pl. Xperia L már lehet leragad 4.2.2-n, SP meg majd 4.4-en).
Esetleg egy kínai is szóba jöhet, már nagyon durvák vannak 50k alatt is, ráadásul vannak nagyobb, megbízhatóbb kínai márkák is, pl. Xiaomi és neki a Redmi Note telefonja, 160 dollár, még ha fennakad vámon is meg minden akkor is kijön 200 dollár alatt, és hardveresen egy atomerőmű, hátránya, hogy csak Android 4.2 van rá, illetve nekem már az 5,5"-es kijelző is hátrány, de ezen kívül is millió olcsó kínai telefon van megbízható gyártóktól.
De ha biztos akarsz lenni a szoftveres frissítések terén, akkor Moto G.
5-ös vagyok, olvasd el, tényleg príma telefon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!