Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S5 vs Samsung...

Samsung Galaxy S5 vs Samsung Note 3 vs Sony Xperia Z2 vs Lumia 930 vs iPhone 5s?

Figyelt kérdés
Nektek melyik tetszik jobban? Melyiket vennétek?

2014. ápr. 18. 13:00
1 2
 11/19 anonim válasza:

#7-es igazad van tejes mértékben!!

Mondjuk feldobhatnám,hogy ki hozta ki esőként AZ Okostelefont...2007-ben..

Az én véleményem innentől kezdve,hogy a többi csak egy koppintás.

2014. ápr. 19. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:

Amennyiben csak egyszerű vélemény gyűjtés céljából történt a kérdés. Az én válaszom a lumia 930 (a választásom részben a NOKIA iránti lojalitásom, részben a windows phone megbízhatóságából származik). Tehát ebben az esetben a vita a droid és az alma között teljesen felesleges volt.

Viszont amennyiben a kérdező szeretne a legfelsőbb kategóriából választani és ennek nem jár utána alaposan, csak itt feltesz egy felületes kérdést, úgy gondolom a 'droid csak pár évig telefon' nem játszik, mert a felhasználó megteheti, hogy gyakrabban váltson. Ekkor viszont a használati igény a döntő. Ezek a készülékek már biztosan nem laggolnak (a droid esetében sem), csakis a szubjektív felhasználói igény számít. Lehet ez akár touch ID, BoomSound, külső, vízállóság stb. amelyikre szükség van azt választod, ennyi.

2014. ápr. 19. 23:47
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

Nem szeretnék telefont venni, csupán "közvéleménykutatás" céljából tettem fel a kérdést. :)

2014. ápr. 20. 08:17
 14/19 Nyúlós lónyál ***** válasza:
#9 - Samsung? Persze, hogy laggol. Ne az Android legalját vegyük már alapnak.
2014. ápr. 20. 10:07
 15/19 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Ezt az iPhone fan oldalas cikket remélem, viccnek szántad. Persze, hogy ha valami nagyot szól, mindenki elkezd beszállni az üzletbe. Nézd meg, miben hasonlí ma az Andorid az Apple-re Két teljesen különböző élmény, kilométernyi különbségekkel.
2014. ápr. 20. 10:11
 16/19 anonim válasza:
Figyelj, ezek nagyon jó telefonok 1-től 1-ig. Tényleg a legjobbakat "választottad", az összes nagyon jól fényképez, de pl. a Nokia Lumia 1020-nak hiába 41 megapixeles a kamerája, az iPhone5S a vezető a maga 8 mp-jével (ezért is vettem azt)! Az Xperiaban az a jó, hogy vízálló, az S5 is szuper. De Az iPhone menő, néha kicsit belebonyolódok, de nekem az van és jobbat nem is kívánhattam volna. Mondom a többi is szuper, de az az igazi. Legalábbis nekem ő a toplista 1. helyezettje.
2014. ápr. 21. 11:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Note 3.
2014. máj. 17. 15:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Ember, de kajakra, hol élsz te?

Az Android kopizik az iOS-ről?

Van az iOS-en kezdőképernyő, widgetek, és különböző google szolgáltatások?

Jó azok tények, hogy az iOS-en is elérhető a google szolgáltatás, de az android a google-é, és hogy az iOS a legfejletebb, és leggyorsabb, DE NE KEVERJÉTEK A STABILITÁSSAL, MERT AZ ANDROID IS VAN OLYAN STABIL.

Gyorsaság, stabilitás két különböző dolog,

Nem az Androidot védem, sőt nekem is kicsit jobban tetszik az iOS, csak eddig még nem tudtam megfizetni, és sajnos nem volt alkalmam élesben használni, persze kipróbáltam már.

De hogy az android kopizik, na az már sok, az nem igaz

2014. jún. 4. 20:46
 19/19 anonim válasza:
Samsung galaxy s5 a tuti!mindent visz
2014. júl. 24. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!