Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S5 vs Samsung...

Samsung Galaxy S5 vs Samsung Note 3 vs Sony Xperia Z2 vs Lumia 930 vs iPhone 5s?

Figyelt kérdés
Nektek melyik tetszik jobban? Melyiket vennétek?

2014. ápr. 18. 13:00
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Játszik még a Lumia 1520

És miért azt választanátok amit?

2014. ápr. 18. 13:04
 2/19 anonim ***** válasza:
27%
S5 a leg érdemesebb ezek közül, de én htc one m8-et vennék, ha lenne rá keret.
2014. ápr. 18. 13:06
 3/19 A kérdező kommentje:
Igen, és még a HTC One M8 is játsuik.
2014. ápr. 18. 13:07
 4/19 A kérdező kommentje:
játszik*
2014. ápr. 18. 13:08
 5/19 Nyúlós lónyál ***** válasza:
Szerintem meg az S5 a lista végén játszik, az elején meg az 5S. Ha az M8 játszik, akkor viszont nincs miről beszélni, a HTC csúnyán megbüntetett mindent idén is.
2014. ápr. 18. 13:19
 6/19 anonim válasza:

Én IPhone párti vagyok,de a véleményem hogy Androidból az új HTC visz mindent a Samsung csak kulloghat utána..

Tehát vagy Htc One M8 vagy Iphone 5S

2014. ápr. 19. 10:09
 7/19 anonim ***** válasza:
33%
Ha van pènzed iphone-ra akkor mièrt gondolkozok androidban? Az android alapvetően 1 ios-ről koppintott rosszul kivitelezett rendszer, melyet túlárazott telefonokon árusítanak. Vedd az iphone-t ès ne gondolkozz máson. Ès akkor lehet mondani hogy az Android "szemèlyreszabhazó". De mondjatok mellette mást is. Most jó esèllyel mindenki nèz magaelè ès rájön hogy nem tud mást mondani. Vedd meg az iphone-t ès jb-zd ki. Akkor van 1 jó telód ami szemèlyeeszabható. Szerintem a válasz adott
2014. ápr. 19. 15:38
 8/19 Nyúlós lónyál ***** válasza:
57%

"Az android alapvetően 1 ios-ről koppintott rosszul kivitelezett rendszer, melyet túlárazott telefonokon árusítanak."

Na, ezt tessék körbemagyarázni és indokolni. Koppintás, az. Meg az iPhone aztán nem túlárazott, abszolút. Hol élsz te?

2014. ápr. 19. 17:07
 9/19 anonim ***** válasza:

Ha nem haragszol meg akkor nem kezdem el magyarázni hogy az Android mièrt koppintás. Itt 1 viszonylag friss cikk, ebben le van írva nèhány dolog olvasd el: [link]

Ès ha samsung el mer kèrni 200k-t 1 összevasalt rosszminősègű műanyagból kèszült laggoló telefonèrt, akkor az apple sem fogja olcsóbban adni a jól működő telefont. Na de mègis a samsung meddig támogat 1 telefont 1-2 èvig? A google play-en meddig lesz támogatott? 3-4 èv, ès már akkor is laggol kb. minden. Persze arról nem is beszèlve hogy a legtöbb droidos teló nem jut el addig hogy 4 èves legyen. Ès igen èn is 2 èvig használtam droidot. Fagyások, újraindulások, ès idegessèg 1 iphone áráèrt. Ès vígan veszik az emberek őket, ès azt hiszik hogy hű de jól jártak. Az meg hogy fagy, laggol, stb. Az normális. A droidos telóimat ha 40 app volt rajta, akkor 1-1.5 havonta újra kellett rakni mert nem bírta. Az iphone-omon 72 app van,jb-zett, használok tweak-eket stb. ès 1.5 ève nem kellett újratelepíteni, pedig mèg kikapcsolva sem volt amióta kivettem a dobozból

2014. ápr. 19. 21:11
 10/19 anonim ***** válasza:
iPhone 5s
2014. ápr. 19. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!