Szeretnék venni egy új mobilt pénz is van rá csak nem tudok dönteni! Szerintetek a Nokia 5310-es a jobb vagy a most kijött Nokia x3-as?
Figyelt kérdés
Olvastam teszteket az x3-as ról nagyon lehúzták de nekem nagyon tetszik kinézetre is és belsőre is!
Az 5310-es pedig már régóta nézegetem és nagyon tetszik és arról idáig csak pozitív véleményt olvastam!
2009. dec. 21. 21:48
2/9 anonim válasza:
ha rám hallgatsz egyik sem:P
5220as nagyon nagyon jó:)nekem az van,és tényleg minden szempontból jó;)
de te tudod...
4/9 anonim válasza:
a másodiknak igazavan :D szerintem is keress másik telókat :D nekem 5310-es van :/ még csak 1 éves, de cserélem, mert nem szeretem, meg sok gondom van vele :(
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor lehet másik teló után nézek csak nem nagyon akartam 40 000 Ft-nál többet rákölteni.
2009. dec. 22. 12:07
7/9 anonim válasza:
Szia!Én ma kaptam egy X3-at.A baj szerintem csak annyi vele hogy nincs benne wi-fi és nem a legszebb képet csinálja (de azért szerintem elég jó).Ha imádsz zenét hallgatni akkor ez neked való:D én meglepődtem milyen jól szól és ráadásul fülhallgatóval eszméletlen.:D Ami nagyon tetszik az az hogy a rádió ugyis működik,hogy nem dugod bele a fülest.Szerintem azért nem olyan rossz telefon mint amennyire lehuzták tesztekben.Majd irj mi lett a választásod.:)
8/9 A kérdező kommentje:
5310 lett a választásom mivel olcsóbb meg én ilyen gép mániás vagyok még be kell ruháznom ramokra meg winyóra ezért az olcsóbbat választottam.
2009. dec. 26. 15:39
9/9 A kérdező kommentje:
5310 pedig hozta az elvárásokat semmi különösebb bajom sincs vele talán az hogy az akku tovább birhatná meg.
Amúgy tetszik a külseje meglepődtem hogy milyen vékony és hogy milyen szépen szól rajta a zene.
2009. dec. 26. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!