Ingyenes a Skype?

Figyelt kérdés
Ti mit tudtok róla? tényleg ingyenesen lehet üzenetet küldeni és telefonálni skype-on? Biztos hogy nem vesz le pénzt a telefonomról? Biztos hogy nem lesz milliós számlám, ha telefonálok a skype-on? Miért kell megadni regisztráláskor a telefonszámom? Vesz le róla pénzt?? ( azt tudom, hogy csak olyannal beszéljek róla, akinek van skype-ja)

2014. ápr. 14. 16:55
 1/9 Zakathol ***** válasza:

Maga az alkalmazás használata ingyenes, ha olyan embert hívsz akinek szintén skype-ja van. Lehet vele akármilyen mobilszámot vagy vezetékest is hívni, az már fizetős.

Az alkalmazás használata közben viszont az adatforgalomért fizetned kell (már ha mobilnetet használsz), ha wifi-re vagy kapcsolódva akkor úgy is "ingyenes".

2014. ápr. 14. 16:59
 2/9 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm. nincs túlforgalmazási díjam. vagyis 1000 Ft a netem egy hónapra, és ha lemegy az 500 Mb akkor lassítják a letöltési sebességet, vagyis mindent lassítanak egy kicsit. pl: face, google keresés lassabb. szóval azt akarom kérdezni, hogy ugye nem kellesz többet fizetnem a netért, csak lassabb lesz, ha lemegy az 500 Mb?
2014. ápr. 14. 17:08
 3/9 A kérdező kommentje:
mármint ha a skype-ot használom, akkor továbbra is 1000 Ft lesz a netem?
2014. ápr. 14. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. ápr. 14. 17:18
 5/9 A kérdező kommentje:
köszike! aranyos vagy! :)
2014. ápr. 14. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:
skype nem terheli a telefonszámlád, sőt semmilyen alkalmazás. Skype-t fel kell tölteni mint a dominó kártyát és akkor lehet vele telefonálni.. egy ingyenes próbahívásod van vele
2014. ápr. 14. 17:54
 7/9 A kérdező kommentje:
de feltölteni csak akkor kell ugye, ha olyanokat hívok, akiknek nincsen skype-juk. ha olyat hívok skype-on akinek van skype-ja akkor az ingyenes.
2014. ápr. 14. 17:57
 8/9 Zakathol ***** válasza:
igen
2014. ápr. 14. 17:59
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. ápr. 14. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!