Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobilról ingyenes a Skype?

Mobilról ingyenes a Skype?

Figyelt kérdés

Nokia C6-00 típusú készülékem van, T-Mobilos. A mobilnetet letiltattam, az internetet elvileg csak wi-firől tudom használni. Viszont a Skype megy akkor is, mikor nem talál a telefon wi-fi-t. Ez a 3G miatt van? Az pontosan mit jelent? Kell majd fizetnem azért, mert használtam a Skype-ot (csak szöveges üzenet váltására)?

Köszönöm előre is!

2012. febr. 4. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Érdeklődj újra a mobilnettel kapcsolatban, mert wifi nélkül keményen a mobilnetet használja. Drága lehet...
2012. febr. 4. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:

internet - előfizetés kell a hozzáféréshez -> az fizetős

ha wifire tudsz csatlakozni, és nem a sajátod akkor lopod -> nem kell fizetni

skype -> adatforgalmat generál

ezekből rakd össze

hogy a mobilos skype milyen sávon műxik, és neked milyen a szerződésed, azt én nem tudom

2012. febr. 4. 16:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Akkor szerintem(remélem) mégis csak talált egy wi-fit akkor, ott. Csak az volt a fura, hogy nem kérdezett rá, min szeretnék csatlakozni.

Wi-fin kívül mással elvileg nem tudok internetezni, mert letiltattam a hozzáférést.

2012. febr. 4. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!