Melyik a legjobb okostelefon?
150e körül keresek telefont. Az LG G2 tökéletes lenne, még azzal is tudnék élni, hogy nem bővíthető microSD-vel, de több helyen lehet olvasni, hogy gondok vannak a telefon hanggal. De hisz alapvetően telefon...
Szóval egy telefonálásra is jó LG G2 kaliberű telefont keresek kb 150ezerért. Van ilyen?
Hát nekem ez előtt a telefon előtt pont egy lumia volt a kezembe azt hiszem 720 vagy 920.
Ezt tapasztaltam.
Helló én ezeket ajánlom
Nokia Lumia 925
Nokia Lumia 1020
Nokia Lumia 1320
Nokia Lumia 1520
Lg Nexus 4
Lg Nexus 5
Lg Gflex
Apple Iphone 5
Apple Iphone 5s
Htc One
Ezek most a legjobbak
Samsungot Kösz de nem azok szarok egy túl árazott műanyag szappantartók Sony sem, annyira jók a TFT kijelző miatt minőségben viszont a Samsung-hoz képest sokkal jobb. Nekem a következő telefonom valószínűleg a Nokia Lumia 1520 lesz most, Nokia Lumia 520-am van és imádom. Tudom változtatni a csempe színeit méretét és a hátlap színeit
is sok játék alkalmazás és az a legjobb hogy nem, fagy le prima a hangszórója teljes hangerőn sem, torzít strapabíró első nap 60 cm-et eset képernyővel lefele a parkettára és semmi csak annyi hogy, le pattant a hátlap vissza raktam és Ennyi de többször is. Aztán töltőn volt és a lábam bele, akadt és elrepült az ajtóig ami 150cm-re van, az agytól képernyővel lefele és csodák csodája ki bírta csak a hátlap eset le vissza raktam és Ennyi de kicsit meg, ijedtem Nehogy legyen baja de semmi ezen picit csodálkoztam is ma pedig rá léptem véletlenül a képernyőjére és semmi el bírt. Mert reggelre a Földön volt gondolom le verhetem akkor amikor meg, fodultam az ágyban pont az ágy mellett szóval nem, is vettem észre hogy, ott van csak éreztem hogy rá léptem valami keményre.
Szóval fantasztikus telefon 10 hónapja van meg és nem csalódtam benne egy percet sem plussz az ingyenes Offline GPS is tetszik pontos meg bízható azonnal van jel és a hosszú a támogatása 3 év. Ezzel szemben az androidra 2-3
hónap na ezért is már meg, éri a Nokiát venni 1520-at az a csúcs Nokia és 140.000 ezer Függetlenül ajándék Ennyi pénzért én azt hittem több lesz az 1320 100.000 ezer független. De ha androidosat szeretnél akkor vagy a Lg Nexus 5 vagy az Lg Gflex további jó nézelődést és vásárlást remélem ezzel tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!