40-50 ezer ft között mi a legjobb okostelefon amit vehetek?
Kérlek hagyjatok az "ennyiért nem lehet jó mobilt venni" hozzászólásokkal. Ez a keret. Ez is nagyon sok pénz. Nem nagyon vagyok tájékozott a mostani felhozatalban. Talán a huawei és a htc mobilokkal szimpatizálok.
Előre is kösz a segítséget!
Sony Xperia L
Sony Xperia J
Sony Xperia M
Sony Xperia U
Nekem U van,megvagyok vele elégedve,szép képet csinál,HD videó,2 éven át havonta leesik 1-2x semmi gondja.
De amugy itt van egy link:
Xperia SP HASZNÁLTAN
XPERIA L ÚJAN.
Újonnan vagy használtan szeretnél?
Újonnan simán tudsz venni belőle egy Xperia L-t, ami nagyon jó vétel.
Gyors, stabil, nem akadozik, szóval semmi baj nincs vele.
Használtan Xperia SP-t tudnál venni, ami az L-nél csak jobb lehet.
Mindenképpen újat szeretnék. Az a helyzet, hogy eddig mindig sony ericcsonom volt, ls szeretnék újítani. De nézegetem a teszteket, lehet h ezt választom.
A másik kérdésem az lenne, hogy eléggé izzadós a kezem, emiatt a mostani gagyi érintős telóm kijelzője mindig megbolondul. Ez a minősége miatt lehet, vagy mindegyik ilyen, ha nedves az ember ujja?
Sony-t ne hasonlítsunk Sony Ericsson-hoz, két külön márka ha úgy vesszük, a Sony most elég jól feljött.
Nem baj ha izzad a kezed, nekem is szokott néha, és semmi baj nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!