40. 000FT-ig melyik okostelefon lenne a legjobb választás?
Nekem mindig Samsung, de 50 e volt.(aksi, operációs rendszer, 2év gyári garancia, eredeti csomagolás, ezeket néztem)
Meg főleg ki mit akar hordozni magával, fél téglát vagy nem!
milyen az a mindig samsung? :D
amúgy nekem max 40.000FT-ig érdekelnek és újonnan kell csakis!
Ebben az árkategóriában nem érdemes hosszú távra tervezni Androidos telefonnal (már most régi szoftverekkel árulják őket, és erősen kérdőjeles, hogy megkapják-e a frissítéseket), ráadásul sokszor fagynak, laggolnak, stb.
Ezért mondtam a Lumiát, mint 40 000 forintos legjobb választás, mert hiába testreszabhatóbb egy Androidos telefon (amit a felhasználók 80%-a ki sem használ), a szoftveres támogatás is fontos manapság egy okostelefonnál, és a Windows Phone 8 rendszer 2016-ig még biztosan frissülni fog! Emellett atomstabil, gyors, megbízható.
Első vagyok, tíz egynéhány éve mindig Samsung márka volt.
Kivallattuk a telefont és Android 4.2. 1 operációs rendszerrel van, és magyar menüvel kellett nekem.
Bemásolom milyen az enyém, és honnét, már kissé más belső adatokkal árulják, olcsóbb is csak 47 ezer, és már 1+1 BOLTI garanciával van.
Használtak helyről nem vennék mert átvágnak, panaszkodtak sokan, új lenyomatos, bontott az újnak beállított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!