Milyen okos telefont ajánlatátok 20 000 Ft-ig?
Figyelt kérdés
Ne gyertek azzal, hogy ennyiért nincsen jó, meg normális. Én úgy gondolom, hogy ennél többet nem szívesen adnék ki telefonra. A lényeg, hogy legyen rajta wifi.2014. ápr. 12. 16:58
1/12 Nyúlós lónyál válasza:
Teljesen mindegy, mit veszel 30 ezer alatt.
2/12 anonim válasza:
Sonyericsson Live With Walkman
(most nekem is ez van,de az én igényeimet nézve ratyi,de a te igényeidnek tökéletes! És most már 20-22 ezer)
6/12 Saavedro válasza:
Jó állapotú S Advance-t nem biztos h kap 20ért
Am csak használtan van ennyiért:
Nokia Lumia 800
Nokia Lumia 710
Samsung Wave
Samsung Wave 2
Sony Xperia U
Sony Ericsson Xperia Mini
Sony Ericsson Xperia Mini Pro
Blackberry Bold 9700
Blackberry Pearl 3G
HTC Desire
Sony Ericsson Xperia X10
Motorola Defy
Motorola Milestone
iPhone 3G
8/12 Saavedro válasza:
Azért ezek annyira nem bénák mint a Galaxy Ace (az iPhone az 3GS akart lenni)...tény hogy nem csúcsmodellek de viszonylag folyamatos a működés hogyha csak netezni akar
9/12 anonim válasza:
Az Ace talán nem biztosít folyamatos működést? :D
10/12 Saavedro válasza:
Nem igazán...Touchwiz + 800 MHz ARM11 processzor és 384 MB RAM = lassú, fagyogatós szar...
20ért újonnan sem érné meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!