Sony Xperia Z1 vagy LG Nexus 5?
Figyelt kérdés
Ha tudtok mondjatok érveket.2014. ápr. 11. 19:36
1/8 anonim válasza:
Nexus 5, leginkább mert Nexus. Ezen kívül a kijelzője is szebb, más előnye nem igazán van, de az, hogy Nexus minden mással felér, hisz ez egyenlő azzal, hogy szoftveresen minden téren jobb.
Z1 egyéb téren lehet jobb (pl. víz/porálló, nagyobb aksi, magasabb felbontású kamera), de szoftver nélkül nem ér semmit a hardver. Persze a Z1 sem szar szoftveresen, de nem egy Nexus, szóval csak akkor vedd azt, ha nagyon fontos a víz/porállóság, meg ha sokat használod a fényképezőt.
2/8 A kérdező kommentje:
ha rakok a Z1-re cyanogenmod 11-t akkor majdnem ott vagyok szoftveresen mintha egy Nexus 5-t vennék
2014. ápr. 11. 19:50
3/8 Nyúlós lónyál válasza:
Nexike. Mindegy, mit raksz a Z1-re, akkor se jobb vétel.
4/8 anonim válasza:
Én is pont ezzel a problémával állok szemben. Én viszont a Z1 mellett döntöttem, mert nekem az praktikusabb: Rengeteget videózók, ráadásul víz és porálló, ami nekem rengeteget jelent. Már megvan a méret, és készítem hozzá a tokot, amiben felfogom eszkábálni a sisakomra :D
5/8 anonim válasza:
Nekem rootolt, stock N5-öm van és csak ajánlani tudom. Persze a Z1 se rossz, de én nem cserélném el rá :/
A Z2-t már meggondolnám :p
6/8 A kérdező kommentje:
a Z2 nálam se lenne kérdés , de tuti lesz kb 200k Magyarországon:D
2014. ápr. 12. 15:21
7/8 anonim válasza:
Ha CM11-et raknál Z1-re, akkor már azért elég jó, bár én így is a Nexus-t választanám, de ha valami miatt ennyire azt akarod venni, akkor vedd azt, az sem szar azért.
8/8 anonim válasza:
Amit a Google maga rák össze annál nem lesz jobb és gyorsabb a kategóriában. Ott vannak pl. A Moto g és a Moto x. Kategóriájában kiemelten gyorsak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!