Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet rajta avi-t lejátsz...

Hogy lehet rajta avi-t lejátszani?

Figyelt kérdés
Nokia 5800-ról van szó,szal azt szeretném megcsinálni, h csak simán ráhúzom a memkártyára az avi-t aztán viszi is:P
2009. dec. 20. 14:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Mp4-be kell konvertálni, mert azt viszi normálisan. Aztán felteszed és viszi.
2009. dec. 20. 14:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt vágom,csak nincs kedvem konvertálni:S
2009. dec. 20. 14:36
 3/9 anonim ***** válasza:
baro.m
2009. dec. 20. 14:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Most mit szar*oskodjak a konvertálással órákat ha egyszerűen fel is lehetne tenni,szerintem te vagy a h*ülye h inkább vársz óra hosszákat filmekre....
2009. dec. 20. 14:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Ajjj istenem... Akkor mondom úgy, se az 5800, se más symbianos telefon NEM JÁTSZIK LE AVIT, csak MP4-et... Ha lusta vagy konvertálni, nem lesz filmed. Ennyi.

Mellesleg

[link]

2009. dec. 20. 15:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Ennyi sok hülyét, aki azt mondja symbianos telefonok nem játszanak le avi-t. Annyi az egész, hogy kell rá egy divx player vagy coreplayer stb. Nokiaprogramok.hu-n biztos találsz 5800-ra divx playert. Nekem van egy n73-m tele avi filmmel, volt egy jó oldal ahonnan mindig szedtem le az új filmeket (www.symbianx.atw.hu) de már meghalt az oldal :(
2009. dec. 20. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt nézd meg, hogy jó-e

2009. dec. 20. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha az előző nem jó, itt van még core plaer: *****

És van smartmovie: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. dec. 20. 21:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Amiket küldtem ezeknek mind vinnie kell az avi-t
2009. dec. 20. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!